Arkadaşlar bende aspire 5739g kullanıyorum.aldığım gün ses sorunuyla uğraştım biraz araştırdım vs.. sorun biostan kaynaklı fakat işletim sistemine göre ses driver yüklediğinizde düzeliyor.acer'in sitesinden halledebilirsiniz bu işide.birde bundan daha önemlisi laptop'un fanını temizleme imkanımız yok.. ekran kartımın fanı toz içinde ve aspire'nin eski modellerinde olduğu gbi kapak komple açılmıyor.fanın yarısı tamamen kapalı bi durumda ve fanı söküp temizleyebilmek için resmen laptopu komple sökmek gerekiyor.. performanslı falan ama gerçkten baş ağrıtan bi model bu aspire 5739g...
quote:
Orijinalden alıntı: uniquestar
Arkadaşlar bende aspire 5739g kullanıyorum.aldığım gün ses sorunuyla uğraştım biraz araştırdım vs.. sorun biostan kaynaklı fakat işletim sistemine göre ses driver yüklediğinizde düzeliyor.acer'in sitesinden halledebilirsiniz bu işide.birde bundan daha önemlisi laptop'un fanını temizleme imkanımız yok.. ekran kartımın fanı toz içinde ve aspire'nin eski modellerinde olduğu gbi kapak komple açılmıyor.fanın yarısı tamamen kapalı bi durumda ve fanı söküp temizleyebilmek için resmen laptopu komple sökmek gerekiyor.. performanslı falan ama gerçkten baş ağrıtan bi model bu aspire 5739g...
ARKADASLAR UZUN LAFIN KISASINI BEN ANLATAYIM HERKEZ COK UGRASMIS, BAKTIMDA BEN COZUMU SİZE SOLIYM EKRAN KARTIYLA, BIOS SURUMUYLE FALAN ALAKASI YOK BU ISIN IHTIYACINIZ OLAN TEK ŞEY SES KARTININ "Audio_Realtek_v5.10.0.5704_XPx86" SÜRÜMÜDÜR. KURUN GÖRÜN !! XP, WİSTA. WİN 7 86-64 HEPSİNİ DESTEKLER KENDİNİZE İYİ BAKIN ...
KAHROLASI AYNI SORUN BENDEDE WAR NE YAPTIM NE ETTİM Bİ ÇÖZÜM BULAMADIM AYRICA İŞİN GARİP TARAFI BENDE SADECE MÜZİK DİNLERKEN PIT PIT SES YAPIYOR.FİLM İZLERKEN YAPMIYOR...YAZMIŞ OLDUGUNUZ BÜTÜN ÖNERİLERİ DENETİM ANCAK Bİ SONUÇ ELDE EDEMEDİM :S SİZCE NE YAPMALIYIM Bİ YARDIMCI OLURSANIZ.. ŞİMDİDEN TŞKLERR..
quote:
Orijinalden alıntı: .:EZEL:.
Büyük ihtimal win7 64 bit home premium kullanıyorsunuz buyrun linkler burda
arkadaşlar bende de ses sorunu var pıt pıt ediyor.sizin verdiğiniz ekran kartı sürücüsünü yükleyince sorun gitti.herkese çok teşekkürler.yanlız bir sorum olacak:ben cihazı internetten aldığım için geri iade etme imkanım var,eğer ses sorunu tekrar ortaya çıkcaksa verceğim.sizden isteğim sorun çözüldükten sonra tekrara ortaya çıkıp çıkmadığı..en kısa sürede cevap verirseniz sevinirim.tşk.
selam arkadaşlar 3 gün önce acer aspire 5720G laptop aldım müzik çalarken seste 1 2 saniyeligine titreme oluyor windows 7 kurdum xp vista hepsini kurdum bütün güncel driverleri yükledim sorun devam ediyor sebebi ne olabilir virüs diye tahmin ediyorum ama formattan sonra geçmedi anlayamadım acil bi yardım ederseniz sevinirim emeginize saglık
driver lar sorunumuzu çözemedi
ACER 2014 dahili hoporler sorunu Yapılacaklar-
elime 2014te geçti paylaşmak istedim öncelikle
hoporler boğuk ve patlak gibi geliyorsa çözüm
1- aygıt yöneticisi aç bak driverlar 2009 yada orginal format sonrası kurdugun driverlarsa hemen ilk realtel audio driveri sağ tıkla sürücüyü güncelle (2009 tarihi 2013 olmalı) 2 -aynı yerden nvidia ekran bağdaştırıcıyı güncelle (nvidia high defination 4 tane realtekle aynı yerde bunlarada sırayla güncelle yapıyoruz 3-ses aynı düzeyde kısık ama kaliteli gelecek.
ses simgesine tıkla
1-kayıttan yürütme aygıtları hoporler<geliştirmelerden<tüm ses efeklerini ENGELLE<ok ( dolby<audio enhancer işareti kaldır<surround kaldır) varsayılan aygıt hoporler internalsubwoofer 90a getir cızırtı keser seside kısıyor burdan ayarlarsın buda yetmeyecek hala az gelecek ses
2-Onun için dfx enhancer kuracağız fulledik ettik AUDİO enhancer Ekran kartıyla hoporlorle playback yapabilir ama srs audio yapmaz hoporler uzerinden çalışmaz yani
3-Winamptan çıkış<direct output üzerine tıkla düzenlemede <birincil ses sürücünü dfx audio enhanceri seç gom player açtıgında ses ayarları ordana dfx seç
VE aç sesi oluru bu presetsden hi volume fidelity 7 8 ambiance 0 surroun 0 dynamıc boost 7 hyper bass 3 yada 0 ÖTESİDE yok
arkadaşlar araştırmalarım sonucu srs audio kurulu kalabilir sğ tık devre dışı bırak diip kulaklık jakından kullanmak için sağ tık aygıtı aktif et deyip srs audio dan çalıstırmak istediğiniz de yapın normalde dfxle hareket edeceğz hoporlerden muzik dinlemek için olay budur Win 7 home premium 64 bit işletim sistemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme