Bildirim
acer aspire 5736z laptop'ta bluetooth özelliği var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Özelliği vardır mutlaka bence bu arada bluettoh aktifedin öle yazılımı kurmayı deneyin birde şu siteye bakın birden fazla driver var hepsini tek tek indirip deneyin .
http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=3322 -
hocam bilgisayarımda bluetooth'a ait hiç bir yazılım yok ama acerin sitesinde bilgisayarıma uyumlu bluetooth driveler gördüm...bunları yüklersem bilgisayarıma bluetooth yüklenir dedim ama olmadı... şimdi:
1. o driveler boşuna o sşteye konulmamış belliki bilgisayarımda bluetooth olması gerek
2. bilgisayarın hiç bir yerinde bluetooth'a ait bir yazılım yada program bulamadım...
bu durumda ne yapılır bilmiyorum... sizin sölediğiniz driveler indirdim bluetooth bilgisayarımda göründü ama tıkladığımda hiç bir şey çıkmıyor...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid platform app
- laptop power tuşu olmadan açma
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- komut istemi
- instagram hesap kurtarma linki
- silinen dosyaları geri getirme
- bios nasıl açılır
- bilgisayar kapatma komutu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X