Şimdi Ara

ACER Aspire 5024WLMI nin ML İŞLEMCİSİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ACER Aspire 5024WLMI in işlemcisinin turion ml serisi olmasından kaynaklanan ısınma problemi varmı?
    özellikleri ile tam bir multimedia canavarı bence ama tabii kullananlara sormak lazım..

bu notebookla ilgili sorunu olan varmı? çok araştırdım ve işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum..

• Bu notebookla ilgili 15 sayfalık dolu dolu bir başlık var daha geniş bilgi için bir incele orayı. Isınma konusuna gelince cpu voltajını rmclock programıyla 1.5tan 1.2ye düşürebilirsin ve mtden pek de bir farkı kalmaz sanırsam. mt kullanmadım fakat bu işlemle cpuda belirgin bir sıcaklık düşüşü oldu. Bir de notebook soğutucu alırsın istersen hiç sorun kalmaz. Fiyat olarak aynı performansta bir ürün bulman zor. Acelen yoksa biraz bekleyebilirsin ya da biraz daha para verip http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=UN412HEW10 hp pavilion gibi ürünleri inceleyebilirsin. Ben gene de güzel notebook diyorum 5024 için karar sizin.

• doğru sorumun cevabını buldum o 15 sayfalık başlıkta..daha ayrıntılı araştırmadan başlık açmayacağım birdaha..
    tavsiyen için teşekkürler
    Acer Aspire E1-571 Core i5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.