Şimdi Ara

Acer Aspire 5 A515-57-59VS 1235U 9599 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
9
Favori
23.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fanın bir tarafı ekrana üflediği için sıkıntı olur mu?
    Isınma sorunu var mı?
    Bu fiyata gündelik işlerde kullanmak için alınır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14700 3050 li aspire 7 var amazonda, onu alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yanlış görmüşüm, düzeltiyorum.

• 1 adet mi gen 4?

• dejavu58 kullanıcısına yanıt

konudaki daha iyi. neden bunu almak istiyorsunuz?

• Dostlar şöyle gündelik işler ve içerik tüketmek için 9. nesil Ipad bakıyordum. Bu ürünü görünce QHD ekranından ötürü sipariş geçtim çünkü bu fiyat bandında 2K ekranlı cihaza daha önce hiç denkgelmedim. Ürün bugün elime ulaştı, kurulumu yaptım ve kullanmaya başladım. Şuan uzun uzun yorum yapacak kadar deneyimim yok fakat önden şunu rahatlıkla söyleyebilirim fiyatına göre şahane bir ekranı var. 2K olmasının yanı sıra hem renkleri ve beyaz dengesi yerli yerinde hem de parlaklık seviyesi çok iyi.

Biraz daha kullandıktan sonra total bir değerlendirme yazısı yazarım.

• Öncelikle alan ve kullanan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ortalama işlerde (webde gezinme, ofis, video izleme vs.) şarjı ortalama kaç saat gidiyor bilgi verebilirseniz sevinirim.

Ekranı %100 sRgb olması da bir artıymış. Farklı paneller gelmez herhalde, tüm seri aynı paneldir değil mi?

• Bende 3 adet ölüpixel çıktı sizde durum nedir ? Ekran şahane kaliteli ama böyle bir durum denk geldi bana

Acer Aspire 5 A515-57-59VS 1235U 9599 TL Acer Aspire 5 A515-57-59VS 1235U 9599 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• onti kullanıcısına yanıt

Bendeki cihazın ölü pixeli yok yalnız cihazın ekranı biraz toz tutan cinsten, bi silip tekrar dener misiniz ben de sizin mesajınızı görüp ölü pixel'e benzer noktalar gördüm ama kuru mendille silince geçip gitti. Eğer ölü pixel ise Amazon ile iletişime geçip iade edin kusurlu ekran ile devam etmeyin.

• MoonShine07 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şekilde olanlar vardı onları denediğimde evet bezle geçti ama bu en çok göze batan 2 tanesi geçmiyor kesinlikle ölüpixel gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 20 Mayıs 2023; 15:54:39 >
  • Bende hiç ölü piksel yok. Şarjını daha test edemedim, ilerleyen günlerde deneyimlerimi paylaşabilirim.

• Pazartesi iade edeceğim böyle kullanmak istemem göze batıyor çünkü.

Laptop güzel. Kim ne derse desin fiyatı iyi. Üstündeki qhd ekranı, işlemcisi, gen4 ssd olması, 2. Ssd takılabilmesi, wifi 6 olması, ekran kasasının metal olması, Type-C var ağırlığı da ideal seviyede hatta hafif denilebilir. Tek göze batan noktası şu fan tasarımını hangi akla hizmet ekrana vuracak şekilde yapmışlar anlayamadım. Genel olarak iyi bir laptop. Alanlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 20 Mayıs 2023; 17:56:2 >
  • Çok sesli çalışıyor mu arkadaşlar ? Kütüphane de yada işte eğitim için video/yada birden fazla chrome sekmesi ile kullanabilirim.

Bataryası nasıldır kullandıkca yazarsanız çok mutlu olurum.

Aslında mac düşünüyordum fakat kullandığım programlar mac ile uyumlu değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onti kullanıcısına yanıt

Bence de kağıt üstünde harika görünüyor ben daha kutuyu açmaya cesaret edemedim elimde bir alternatif daha var çünkü. Ama ekranin yüzde yüz sargb olması 300 nit olması ve qhd olması kulağa çok cazip geliyor. Alt kasası nasıl acaba kalite olarak? arkadaşın dediği gibi fan sesi nasıl, aslında açıp bir mx4 süreceksin macun harika olur fabrikasyon hali bayağı kötüdür tahminim macun işinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 20 Mayıs 2023; 18:27:33 >
  • eKsTazi kullanıcısına yanıt

Fan devri biraz agresif. Ani çıkışlar yapabiliyor ama rahatsızlık verecek ses düzeyine ulaşmıyor. Bataryası da şöyle 14:30'da kurulumunu bitirip kurcalamaya başladım, 16:00 civarına kadar kurcaladım sonra kapağını kapattım koydum, ara ara açıp birkaç mail cevapladım geri kapattım. An itibariyle %50 durumda. Parlaklık hep fulde bu arada ama prizdeki parlaklığı pilde vermiyor sanırım.

Bence rahatlıkla alınabilecek bir model. Klavyesi standart ciklet yapıda ve ben çok seviyorum bu yapıdaki klavyeleri hiç hızımı kesmiyor. Asus Scope Rx Red klavye ile dakikada 90 yazıyorum bunda da 89 yazabildim. Touchpad kayganlık seviyesi biraz düşük ama problem değil düzgün kullanılıyor.

Hoparlörü büyük bir eksi bence hep son seviyesi çok yüksek değil, hem ses berraklığı iyi değil hem de düz masa harici yatağa halıya vs. koyduğunuzda ses boğuk çıkıyor. Ha günü her türlü kurtarır işinizi görür ama böyle bir ekrana yakışmayacak hoparlör seçimi yapılmış.

Ekranın gün ışığındaki performansı da çok iyi, Antalya güneşinde balkonda yazılar okunabilir halde kalıyor. Güneşin vurmadığı senaryoda da mat ve gayet iyi şekilde okunabilen bir ekranı var.

Performans anlamında aman aman deneme şansım olmadı ama oyun harici birçok işin altından kalkacaktır. Ben daha çok işim gereği büyük boyutlu, bol formüllü ve bol makrolu excel tabloları ile çalışıyorum. Ana bilgisayarım 5600x + 32 GB ram. Bazı tablolarım ofisimdeki i5 7400 ile ıkındığı oluyor bu cihazda ıkınma, takılma gözlemlemedim. Ramin çift kanal gelmesi yükseltme yapmayacak arkadaşlar için avantaj, yükseltme düşünenler için ekstra masraf anlamına geliyor.

Malzeme kalitesi fena değil, arka kapağın alüminyum olması ayrı bir hava katmış. Renk olarak da bence gümüşten daha güzel hafiften kararmış gümüş rengi var. Arka kısmında bol bol havalandırma ızgarası var, maalesef ki hava tahliye boşluğu ekrana baktığı için uzun vadede aklımızda bir soru işareti kalacak. Ama şuana kadarki yaptığım hiçbir işlemde ordan yoğun bir sıcak hava hissetmedim. Belki cpu render veya stres testi gibi işlemlerde sıkıntı yaratabilir onun dışında bence büyük bir problem yok. Ağırlık olarak da bir ultrabook hafifliğinde olmasa da hiçkimsenin ağırlığından şikayet edeceğini sanmam gayet kompakt ve hafif.

Bence genel olarak kullanması keyifli, fiyatına göre tercih edilebilecek bir model. Artı eksi taraflarını saysam sabaha kadar sayarım ama genel deneyim anlamında "alınır" kategorisinde bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.