Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aldık bakalım 1538 tl 6 taksit iyi günlerde kullanmak dileğiyle alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • bimeks te tekrar %25 yaparlarmı acaba, eğer yaparlarsa düşünmeden alıcam bi tane
  • 21:00-09:00 Saatleri arasında %25 indirime giriyorlar fakat sistem cok yoğun olabiliyor ben sabah aldım..
  • hakkaten bikaç gündür araştırıyorum bu makineyi gerçekten bimeks çok daha uygun %25 olayınıda burda okudum %25 olduğu dakika bende alıcam inş.
  • Birde arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bişey var bimeksle ilgili en son mavi bilgisayarda bimeks gibi uygun fiyata sürekli kampanya indirimle ürün satıyordu ve adamlar birden iflas etti acaba bimeks de böyle bir süreçte mi diye merak ediyorum.
  • Arkadaşlar ürünü Chip de incelemiş detaylı inceleme ve video linki buyrun :)

    inceleme
    http://www.chip.com.tr/urun/acer-aspire-timeline-x-4820t_2874.html
    video
    http://www.chip.com.tr/video/acer-aspire-timeline-x-4820t_1502.html




  • Arkadaşlar ben de abim için pazartesi 1567TL tek çekimden aldım. Ürün dün elime ulaştı. Gerçi geri zekalı yurt içi çankaya servisi bilgisayarı apartmana bırakıp gitmiş. Şok oldum. Her neyse ancak şimdi bilgisayarı kuracağız. Acaba bu bilgisayarlar için bir ilk şarj süresi var mı? Bu arada yedekleme dvdlerini açar açmaz mı alıyoruz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 24 Haziran 2010; 19:26:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -spawn-

    Arkadaşlar ben de abim için pazartesi 1567TL tek çekimden aldım. Ürün dün elime ulaştı. Gerçi geri zekalı yurt içi çankaya servisi bilgisayarı apartmana bırakıp gitmiş. Şok oldum. Her neyse ancak şimdi bilgisayarı kuracağız. Acaba bu bilgisayarlar için bir ilk şarj süresi var mı? Bu arada yedekleme dvdlerini açar açmaz mı alıyoruz?



    İyi günlerde kullanın... İlk kurulum sonrası gereksiz gördüğünüz bundle ya da deneme sürümü programlar varsa ve bunları istemiyorsanız onları kaldırıp güncellemeleri kurduktan sonra yedeklemeyi yapın.
    Pil ise, ilk etapta 3-5 kez tam olarak doldur-boşalt yapılarak bir nevi "rodaj" uygulaması sonrasında cihaz eğer genelde fişe takılı olarak kullanılacaksa pil yarım şarjlı olarak muhafaza edilip buzdolabının alt sebzeliğinde saklanarak en az ayda bir doldur-boşalt yapılmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbay -- 24 Haziran 2010; 23:31:29 >




  • Laptop u inceledim ve ramlarının ddr3 1333 olduğunu gördüm önceki 5740g de 1066 lık modül kullanan acer bu sefer 1333 modülle ekran kartına da etki etmiş ve ekran kartı performansı da doğru oranda yaklaşık %15 artmış metro 2033 ve dirt 2 oyunlarında test ettim metro 2033 directx 11 de çok kasıyordu dx9 da oynanabiliyordu şimdi dx11 de de akıcı bir biçimde oynanabiliyor... 1567 tl 6 taksitle almıştım diğer ürünü buradan 1150 ye sattım 425 tl farkı bu makina için göze aldım pişman değilim... perfomansı çok iyi ancak 4750 deki hdd win7 puanı 5.8 iken 4820 de hdd puanı 5.5 ve bu yönden biraz düşük kalıyor genel puanlama ancak zaten hdd yi 7200 rpm ile değiştireceğim... dizaynı malzeme kalitesi performansı pil ömrü + özellikler bu fiyat aralığında kaçırmayın özellikle bimeks gece kuşu kampanyasından alın...saygılar...
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111614/acer-as4820tg-i5-430m-lx-pse02-120-.aspx
    arkadaşlar bahsettiğim ürün bu bir çok çeşidi yok forumda bahsedilen cihaz budur bimeksten gece kuşu kampanyasını bekleyin 100 tl yi boşuna vermeyin...
  • arkadaşlar birde 14" ve 15.6" arasında kalanlar şu an için 15.6" yok tr de sanırım ve 15.6" olunca ağırlık artar pil ömrü kısalır ancak performans aynı kaldığı sürece 14" almanız daha avantajlı sayılacaktır ben 5740g 15.6" di arada çok fark yok zaten gerek de yok makinayı kaçırmayın düşünmeyin yukarıdakı verdiğim link doğru makinanın...alan kesinlikle pişman olmayacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: star1981

    Laptop u inceledim ve ramlarının ddr3 1333 olduğunu gördüm önceki 5740g de 1066 lık modül kullanan acer bu sefer 1333 modülle ekran kartına da etki etmiş ve ekran kartı performansı da doğru oranda yaklaşık %15 artmış metro 2033 ve dirt 2 oyunlarında test ettim metro 2033 directx 11 de çok kasıyordu dx9 da oynanabiliyordu şimdi dx11 de de akıcı bir biçimde oynanabiliyor... 1567 tl 6 taksitle almıştım diğer ürünü buradan 1150 ye sattım 425 tl farkı bu makina için göze aldım pişman değilim... perfomansı çok iyi ancak 4750 deki hdd win7 puanı 5.8 iken 4820 de hdd puanı 5.5 ve bu yönden biraz düşük kalıyor genel puanlama ancak zaten hdd yi 7200 rpm ile değiştireceğim... dizaynı malzeme kalitesi performansı pil ömrü + özellikler bu fiyat aralığında kaçırmayın özellikle bimeks gece kuşu kampanyasından alın...saygılar...


    7200 rpm hdd işini ben de düşünüyorum... Ancak 500gb kapasiteli yalnızca Seagate var, alternatif yok. Takarsanız buradan performans ve pil tüketim sonuçlarını paylaşırsınız umarım.




  • ben zaten segeate alırım performansı en iyi diyebilirim bu cihazda wd takılı 5740g de hitachi takılıydı o bile bundan iyiydi 5.8 alıyordu win7 de tabi hdd de sadece performans işi çözmez güvenlik komut sistemleri vs özellikler faktörler arasında ancak segeate bundan kesin iyidir hitachi den de...7200 rpm ortalama 6.0---6.4 falan verir...alacağınız model de önemli şu anlık kullanıyorum bunu bir kaç ay sürer almam ihtiyacım doğarsa...performansını o zamana kalırsa yazarım...ama bu cihazda ekran kartına bayıldım aynı özellklerde 5650 nin bu kadar farklılık göstermesini ramlardan başka bir şeye bağlayamıyorum...belki de bilmediğim etkenler vardır zamanım olmadı incelemeye inceleyen arkadaşlar yazarsa sevinirim...
  • Arkadaşlar ben de dün bimeksten 750 tl peşin kalanı finansa 9 taksit toplam 1688 e aldım... Bu makineyi hafifliği ve pil süresi için almayı çok istiyordum... Ve sonunda aldım..ama sanki bir sorun var.. Optik okuyucu su ilk açılışta hemen açılıyor.. Sonrakilerde çok geç açılıyor.. Hatta dün gece hiç açılmadı pc kapatıp tekrar açtıktan sonra .. Cd okuyucusunu açtım ama yine bana ikinci ve sonraki açılışlarda çok geç açılıyor muş gibi bir his var... Alan arkadaşlar da böyle bir şeye şahit oldular mi..
  • @izmirbay teşekkürler cevap için. Arkadaşlar cihaz gerçekten hafif ve güzel. Herkese tavsiye ederim.
  • Star benim derecelendirme 5.7 ve seninki neden 5.5 anlayamadım... Seagate sağda solda görebildiğim kadarıyla ortalamanın üzerinde sorun çıkaran bir hdd ve gerçi muhtelif markalara ait test ve önerilere bakarak istediğimiz markayı E-Bay üzerinden getirebiliriz de... Hatta sanıyorum önümüzdeki aylarda SSD olayını da şahlandıracaklar ve daha bir makul fiyatlarla ulaşılabilir olacak, şimdilik beklemedeyiz.

    Spawn, birşey değil kardeşim...

    Formadin, acaba evham yapıyormusunuz, yok eğer gerçekten öyle birşey varsa cihazı Bimeks'e iade edip yenisini de orada kurdurarak herşeyini kontrol ederek almayı deneyin... Bana teşhir yollamışlardı ve anında değiştirdiler, sağolsun Bimeks sorun çıkarmadan müşteri memnuniyetine önem veriyor. Dert etmenize gerek yok yani.
  • Izmirbay cevap yazdığın için teşekkürler...ya bu cihazı almadan önce hatta bimekse gelmeden önce onu gold ta görmüştüm ordaki teşhir pc de cd okuyucusu düğmesine bastıktan sonra geç cevap veriyordu..acaba dedim bu serinin tüm pc lerinde mi böyle bir sorun var diye içime kurt düştü... Az önce tekrar denedim şimdilik iyi..
  • Arkadaşlar bu arada alete o kadar dalmışım ki başka bir başlıkta görünce dikkatimi çekti. Bimeks bana fatura ve garanti belgesi göndermemiş. Daha doğrusu sorumsuz yurtiçi kargo bilgisayarı apartmanın içine bırakıp gittiğinden belki de faturasını bana ulaştırmadı. Sizde fatura felan kutunun içinden mi çıktı? Acer'ın servisi zaten sorunluymuş. Bir şey olursa herhalde hiç bakmazlar artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 26 Haziran 2010; 1:40:18 >
  • garanti belgesi kutunun içinde idi.. fatura için bence bimeksle görüşün... ihmale gelmez
  • Spawn kardeşim, fatura ve garanti bana gelen kutunun dışında yapışıktı. Hatta öyle ki, kutuyu ambalajladıkları naylonun arasında zor farketmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.