Şimdi Ara

Acer: Amerikalı bilgisayar üreticileri 20 yıl içerisinde yok olacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
11.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence fiyat performas olayına yanlış bakıyorsunuz,

kısa vadeli düşüncelerde fiyat performansı yüksek gibi ama mesela

bir lenovo alıyorsunuz thinkpad serisinden mesela,garantii iki yıl ama 5-6 senelik makinalar hala taş gibi

mac lerde de öyle
    alıyorsunuz daha pahalı ama hala eski seri macler kullanılıyor 6-7 senelik bilgisayarlar

fiyat performans budur aslında arkadaşlar,
    ha 1,5 -2 senede bir bilgisayar değiştirmek "zorunda kalmak" benim için önemli değil zaten değiştirmeyi severim diyorsanız acer sizin ürününüz
  • levono nun ve apple ın kalitesine diyecek yok ama bu kadar hızlı teknolojik gelişim olduğu bir dönemde zaten bilgisayar alma lafı bile saçma geliyor. en fazla bir süreliğine kiraladığımızı söylemek daha doğru olur sanırım. 2 senelik kira içinde apple a veya lenovoya daha fazla para vermek pek mantıklı değil ki ben de 6 senedir cayır cayır çalışan datron marka celeron 2.4 işlemcili notebook da var.
  • Satış sonrası desteği '0' olan bir firma nasıl 1 numara olmayı planlıyor anlamış değilim. Türkiye'de teknik servis, ürün değişimi, para iadesi sisteminde berbat bir tıkanıklık var. Diğer ülkeler nasıldır bilemiyorum.

dipnot: İmzamdan da görülebileceği gibi para iadesi yüzünden Acer düşmanıyım. Çevremdekileri de bu konuda uyarıyorum.

Adamlar 1.sınıfta 3. sınıf malzeme kullanıp Türkiye piyasasında isim yapıyolar

Güney Kore Sinema Sever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

her zaman söylerim, ucuz etin yahnisi yavan olur..

bu hep haklı çıkmıştır ......

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_catcher

Elimdeki Asus'ta sorun çıkardı ya bundan sonra tek alacağım dizüstü Sony ve Toshiba'lardır. Başka yok. Hepsi tırt...

Abim 2000 liraay toshiba a350 aldı ben böyle sorunlu bir makina görmedim arkadaşım... tavsiye etmem toshibayı

saçmalama a350 ler performans canavarı 22z var bendede makinaya dayanıklılık testi yaptım 48 saat kapamadım full oyun oynadımki oynayamadıgım oyun yok ben laptopa acımam dayanıklılıgını ölçerim taş gibi makina a350 serisi
  • Yahu Türkiye'de üretilen bişey yok mu? Bu esiir markayı Türkiye ye ihlas holding ilk getirdi sanıyorum... Ürün ucuz tasarım gerçekten kaba hamburger gibi birader!... Son bitane gülhaneli bir öğrenciye teknosadan almıştık da ordan biliyorum....Bence vestel devam etse daha şık ürünler görecektik!. Ha bi de gariban Ankaralı CBOX var ben de Centrino 1.6 sı var üstündeki tuşların on-off dışında 3 ü çalışmıyor üç aydan bozulmuştu!... Wirelesi güya vardı, Çözüm bilgisayarın servisi sökerken alt dış kabın kimi yerleri çatlatmıştı... Kısaca bu ucuz markaların en zayıf yönü diş plastik kısımlar... Hasıla her yönden kalite için iyi para vermek gerekiyor...

Orijinalden alıntı: vuque

Acer: Amerikalı bilgisayar üreticileri 20 yıl içerisinde yok olacak

:) ne dıyeyım bu bır reklam kampanyası olmasın :)

• ucuza üretiyorum diye kaltesiz, tüketiciye yük olmaktan başka halta yaramayan, servisten çıkmayan, üstüne üstlük para iadesine, değişime hiç yanaşmayan, bi arızayı 5 seferde onaramayan servisle teknik destek sağlamayı ucuzluk diye adlediyosan acer, başarılısın, yoluna deavm et.
  • Daha ucuza kaliteli ve kronik sorunu olmayan laptoplar üretiği ve çatır çatır sattığı için acer i çekemiyorlar.
    Ben okuduğum 3 sayfada bunu çıkardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jolawe

Daha ucuza kaliteli ve kronik sorunu olmayan laptoplar üretiği ve çatır çatır sattığı için acer i çekemiyorlar.
    Ben okuduğum 3 sayfada bunu çıkardım...

Keşke o laptop'ları bizde görebilsek
    CPU: AMD Ryzen 7 1700x Mobo: Asus Prime x370 Pro GPU: EVGA GeForce GTX 1070 FTW Ram:G.Skill Ripjaws V 16 GB 3200 Mhz PSU: Corsair RM 650x Gold Modular Case: Corsair Obsidian 750d SSD: Samsung 960 EVO 500 GB + Samsung 850 Evo 250 GB + Samsung 840 Evo 250 GB HDD: WD Green 2TB + WD Green 2TB Headset: Razer Kraken Chroma 7.1 Screen: iiyama ProLite E2773HS 27" 1MS LED Keyboard: LOGITECH G510 Mouse: Steelseries Sensei
  • acer bu noktaya kadar yükselmiş , bundan sonramı düşecekmi , sanmıyorum , şuanda acer düşermiyim korkusu yoktur ama hp nin acaba bi dönem sonra benide dell i gectiği gibi gecermi korkusu olabilir gibime geliyor
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

bence fiyat performas olayına yanlış bakıyorsunuz,

kısa vadeli düşüncelerde fiyat performansı yüksek gibi ama mesela

bir lenovo alıyorsunuz thinkpad serisinden mesela,garantii iki yıl ama 5-6 senelik makinalar hala taş gibi

mac lerde de öyle
    alıyorsunuz daha pahalı ama hala eski seri macler kullanılıyor 6-7 senelik bilgisayarlar

fiyat performans budur aslında arkadaşlar,
    ha 1,5 -2 senede bir bilgisayar değiştirmek "zorunda kalmak" benim için önemli değil zaten değiştirmeyi severim diyorsanız acer sizin ürününüz

aynen yorumunuza katılıyorum.
    2006 dan beri dell marka laptop kullanıyorum. defalarca sert zemine düşmesine rağmen ufak çiziklerin dışında birşey olmadı. 4 sene sonra yoğun ve yanlış kullanım sonucu pili bitti.
    halen sessiz ve serin şekilde çalışmaya devam ediyor.

• yaww gençler çok acımasız yorum yapmışlar Acer ile ilgili... Acer 90 ların sonu 2000 lerin başında dünyanın en kaliteli bilgisayarlarını üretirdi ve o zamanlar lider konumdaydı hem kalitede hem de satışda..Bugünlerde evet kaliteyi düşürdüğü bir gerçektir ama,tecrübesi ona çeki düzen vermeye yetecek düzeydedir.
  • 800 liraya acer aldim. 1 yil sonra 700 e sattim. Kotu bilgisayardi ama hic zarar ettirmedi. İsinmasi ayri kitlenmesi ayri klavyenin kalitesizligi ayri dert.

Sonra mezun oldum calismaya basladim 3400 liraya monster aldim. Mukemmel bilgisayardi. Her ozelligine hala hayranim icinde sim kart yuvasi bile vardi gercekten teknolojinin son noktasi. Onu da 2 yil sonra 1400 lira gibi bir ederi olan masaustu ile takas ettim.

Gelmek istedigim noktayi anlatabiliyor muyum; bilincli kullanici tercih etse bile ne oldugunu bilerek tercih eder acer i. Ve maddi acidqn gercekten de iyi bir tercih.

Ama bilgisayar kullanma keyfi acisindan dell de hp de acer da sony de batsin. Hele acer disindakilar Resmen 3 kurusluk mali 10 kurusa iteliyorlar. Acerin hic deilse kalitesi dusuk ama fiyat avantaji var digerlerine ne demeli? Servisleri ayri dert zaten.

Ozet: iyi bilgisayar alacaksan monster. Ucuz bilgisayar alacaksan acer.

Orijinalden alıntı: ertantasa

KÖTÜ marka garanti süresiyle birlikte ürününde bittiği markadır.

hangi markacıkıpta 5+ yıl garanti verirse ürününe o marka saglam markadır.

ama oyle bi marka yok sanırım.

HEPSİ TIRT

senin elinde imkan olsa notebook üretsen, sende 5 yıl garanti vermezsin. neden? ortada pil diye birşey var. 5 yıl içinde 3 kere değişime gönderir kullanıcı pilini.
    onunla mı uğraşacak firmalar ?

Orijinalden alıntı: onlyone

ya 3. dünya ülkelerine satıyorlar konuşuyorlar, bilgisayar gelişen bir teknolojidir, dandiğinin alıcısı olduğu kadar iyisini arayan da var.televizyonla karşılaştırması cok yanlış...
    örneğimi güçlendireyim, bakınız dünyanın 1. si hp 2. si acer türkiyedeki satış durumları?
    gidin bir bilgisayarcıya en dandik laptop üreticisi diye sorun tamamı hp der...
    avrupa ülkelerine giremez bu dandik firmalar dediğim gibi 3. dünya ülkelerine anca...o durum bunun dediği gibi olsaydı dünyada mercedes, bmw gibi araba firmaları olmazdı

HP dandik bir üretici değil sadece Türkiye pazarına sunduğu mallar 2. hatta 3. kalite ürünler. Git Amerika'da bir Pavilion al da gör kim dandik. Ayrıca Acer'ın satışı Türkiye'de gayet iyi.

Case: Corsair Graphite 760T | MOBO: Gigabyte Z790 UD LGA1700 | CPU: Intel® Core™ i5-14600KF @ 4 GHz | CPU Cooler: Corsair H115i RGB Platinum | RAM: GSKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 @ 6400MHz CL32 |
    PSU: Corsair AX860 80+ Platinum | GPU: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO GDDR6X @ 1815 MHz 320-bit | SSD: Adata XPG Spectrix S40G 512 GB-Samsun 980 1TB-Exceria Pro 2TB | HDD: 3TB Seagate SV35 7200RPM - 4TB Seagate Skyhawk 5900 RPM | Display: Asus VG258QR
    RΛZΞR: Blackwidow V4 Pro | Mamba CHROMA 16K | Kraken V3 Pro | Goliathus Extended CHROMA

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.