Şimdi Ara

Halo 4 - XBox 360 - PAL / satıldı: sgüney

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pal. Kutu, kitapçık tertemiz. Çift disk ve diskler çiziksiz. Fiyat 20tl.

Halo 4 - XBox 360 - PAL / satıldı: sgüney

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 15 Mart 2018; 23:58:33 >

• İşlemci mhz 2,40 turbo boost ile 3,3 mhz değil mi
  • Smrt_Sistem kullanıcısına yanıt
    Doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran çözünürlüğü kaç hocam ? 1920*1080 mi ?

• SnapDragon S kullanıcısına yanıt
    1366*768
  • hayırlı satışlar.
    get satış yaparmısınız sahibinden veya gg ve get le son olur fiyatı nedir ???
  • vatanist V kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sadece eft / havale ile satıyorum. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz. Fiyat sabit, değişmez.
  • avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    malesef nakit alma imkanım yok hayırlı satışlar.
  • Kardeş kusuruma bakma konuyu kirletme gibi ya da burnunu sokma gbi anlaşılmasın ancak ,
    enfes bir laptop
    yazık günah yenisini almaya kalksan dünya para ,hani insan satmaya nasıl kıyıyor anlamadım ,1500tl az bile ...bu yüzden yazdım...
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Oyun için üst seviye laptop alacağım için satıyorum. Yoksa herhangi bir sorunu yok, oldukça memnunum. Isınmıyor gibi bir şey. Oldukça serin çalışıyor. Buna çok şaşırdım açıkçası. Alev atan Casper laptop sonrası çok iyi geldi
  • fiyat takip

• Fiyat sabit, değişmeyecek

• hocam oyun performansı nasıl acaba? oynadığınız oyunlar varmıydı performans nasıl? internette dolaşma, office uygulamaları vs.,,
  • YellowBlackMan kullanıcısına yanıt
    Oyun için almadım. Ama geçenlerde merak edip Watch Dogs kurdum. Low ayarlarda 20fps civarında performans gösterdi. İnternet, video vb amaçlı kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Şikayetçi olduğum bir şey olmadı.
  • avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ilanı kirletme istemiyorum ama bir sorum daha var sarjı nasıl gidiyor normal kullanımda/yoğun kullanımda?

• YellowBlackMan kullanıcısına yanıt
    Estafurullah. 3-3,5 saat civarı gidiyor internet kullanımında. Film izlerken de 2 saat civarı gidiyor. Evde kullanıyorum sadece ama şarj azaldığında şarja takıyorum, pil dolduğunda şarjdan çekiyorum. M.üstü pc gibi sürekli takılı olmadığı için pil iyi durumda sanırım
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.