Bildirim
acer alt + f10 tuşu(hdd recovery validation failed ) Bİ EL ATIN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xtac14
ARKADARŞLAR ACER MARKA LAPTOPA FORMAT CD'Sİ TAKIP ALT + F10 TUŞUNA BASITIĞIMDA BAŞLIKTAKİ HATAYAI ALIYORUM ACABA CD SATA'YA UYGUN DEĞİLMİ ? BİLEN BİRİ varMI
usta konuyu yanlış yere açmışsın ama cevaplıyım:)
eğer recovery bölümünü silmemişsenformat dvd sini takmana gerek yok.açılışta hemen alt+f10 veya ctrl+f10 iki kombinasyondan birini yap zaten direk recovery ye girer.ordan devam edersin.(recovery e alt+f10 a acer yazısı gelmeden basılı tut.dıııt diye bir ses duyunca bırak.şimdi denedim))
eğer recovery bölümüne daha önceden format attıysan o zaman format dvd sini tak ve reset at.yine açılırken f2 ye bas bios menüsü direk karşına gelir.ok tuşlarıyla boot sekmesine gel.yine ok tuşları ile dvd yazıcının üstüne gel ve f5 veya f6 tuşu ile 1.sıraya dvd yazıcıyı getir save and exit dedikten sonra zaten format menüsünün gelmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 28 Mayıs 2013; 2:15:53 >
-
hacı1992 Dediğini yapdım alt + f10 tuşuna bastım ancak malesef yine aynı hata "HDD RECOVERY FAİLED DEVAM ETMEK İÇİN BİR TUŞA BASIN" diyor.. tuşa bastım ama pc başlatıyor normal olarak
boot menüden dvd zaten 1.de ama işte dediğim gibi formatta cd taktıktan sonra hani der ya "Cd'den önyükleme için tuşa basın" bu yazı gelmiyor kücük bir çizgi yanıp sönüp duruyor fakat aynı CD'yi
farklı bir pcye taktığım zaman format atabiliyorum recovery ayarlarını enabled yapdım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: xtac14
hacı1992 Dediğini yapdım alt + f10 tuşuna bastım ancak malesef yine aynı hata "" diyor.. tuşa bastım ama pc başlatıyor normal olarak
boot menüden dvd zaten 1.de ama işte dediğim gibi formatta cd taktıktan sonra hani der ya "Cd'den önyükleme için tuşa basın" bu yazı gelmiyor kücük bir çizgi yanıp sönüp duruyor fakat aynı CD'yi
farklı bir pcye taktığım zaman format atabiliyorum recovery ayarlarını enabled yapdım..
o zaman acer ın sitesine girip destek ve sürücülerden bios unu güncelle.bir de bios dan çıkarken f10 a basıp çıkan ekrana yes deyip çıkıyorsun değil mi?bilgisayarın normal açılıyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X