Şimdi Ara

Acer alınmaz demeyin ! Aspire E15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Tam modeli e5-571g-556w bimeks faturalı bu sene başında ocak ayında alınmış 14 ay daha garantisi bulunan laptopu borç nedeniyle satmaktayım .Kozmetik olarak sorunsuz ısı problemi rahatsız edici şekilde yaşatmayan ve oyun performansı olarak oldukça tatminkar ve şaşırtabilen bir laptop pil ömrü ise tam dolu halde internette geziniyorsanız 4-5 saat gibi bi süreyi yakalayabiliyor ki ben hiç o kadar aktif olamadım .Bir ay önce arkadaşımdan almıştım askerlik nedeniyle satmıştı bende borç yüzünden yani böle sıkıntılarınız yoksa satmayacağınız bir laptop

Ürün özellikleri;

i54210U işlemci
    8GB RAM
    840M NVİDİA EKRAN KARTI
    1TB HD 5400RPM
    15'6 1366x768 EKRANI

Fiyat = 1400TL
     Acer alınmaz demeyin ! Aspire E15 Acer alınmaz demeyin ! Aspire E15 Acer alınmaz demeyin ! Aspire E15
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shely -- 8 Ekim 2015; 8:33:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat takip.
  • Acer alınmaz olur mu tabi ki alınır da işte servise işiniz düşmemesi lazım. Şanslı biriyseniz Acer da gayet güzel cihazlar üretiyor. bu cihaz gibi mesela. Zaten ısınacak bileşen yok gibi, u işlemci, 840m zayıf bir kart sayılır. Acer alınır alınır da bu fiyata 840m li u serisi i5 li acer alınmaz işte :D Güzel bir revize ile Acer da alınır HP de alınır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Acer alınmaz olur mu tabi ki alınır da işte servise işiniz düşmemesi lazım. Şanslı biriyseniz Acer da gayet güzel cihazlar üretiyor. bu cihaz gibi mesela. Zaten ısınacak bileşen yok gibi, u işlemci, 840m zayıf bir kart sayılır. Acer alınır alınır da bu fiyata 840m li u serisi i5 li acer alınmaz işte :D Güzel bir revize ile Acer da alınır HP de alınır :D

Revizeye gerek yok gerekenlerle pazarlığımı yapıyorum samimice gelmek yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Teklifi.m geçerli hocam samimi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acer aspire 6100 ne verirsiniz
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.