Şimdi Ara

Acer alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar bakıyorum da bu bilgisayarı buldum fiyatı çok uygun geldi. Bu marka alınır mı özellik olarak benim için yeterli seviyede ancak kalite olarak bilemedim.

• bu özelliklerde en uygun notebook bu .sadece panel TN ama oda bi seçim meselesi.en azından full hd
    ekran kartı yok ama işlemcideki vaga 8 baya yeterli ollur. yüksek grafik istemiyosan alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtrax -- 15 Mayıs 2020; 2:41:15 >
  • Tn panek çok mu kötü? Daha pahalı bilgisayarlarda da var çünkü bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinningFuture

Tn panek çok mu kötü? Daha pahalı bilgisayarlarda da var çünkü bilemedim
    yoo bazı tn paneller bazı ips panellerden bile iyi.ekran meselesi çok karışık mesele.nit değeri falan var güneş te yansıma yapmıyor falan.
    ben reeder 10 inch windowslu tablet kullanıyorum (panelin ne olduğunu bile bilmiyorum)ekran küçük olduğu için 1080 p 4k gibi net izliyorum
    gündüz biraz yansıma oluyor ama idare ediyorum. 335 tl ye aldım ben bunu
    ips olmasa hayatta almayacak tipler var ben onlara anlam veremiyorum.seçim meselesi yani tn kötüdür diye genelleme yapmak saçma olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtrax

yoo bazı tn paneller bazı ips panellerden bile iyi.ekran meselesi çok karışık mesele.nit değeri falan var güneş te yansıma yapmıyor falan.
    ben reeder 10 inch windowslu tablet kullanıyorum (panelin ne olduğunu bile bilmiyorum)ekran küçük olduğu için 1080 p 4k gibi net izliyorum
    gündüz biraz yansıma oluyor ama idare ediyorum. 335 tl ye aldım ben bunu
    ips olmasa hayatta almayacak tipler var ben onlara anlam veremiyorum.seçim meselesi yani tn kötüdür diye genelleme yapmak saçma olur

Alıntıları Göster
    Evet sonuçta bütçe meselesi

• Dün aldım ben de, kaçırma derim. Bir iki güne bitecek gibime geliyor.
  • Bana da öyle geliyor ama tam karar veremedim henüz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Bu monitör alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Acer Nitro 5 alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende alicaktim kasası oyuncak gibi durdugu icin vazgectim.asusun 309 serisinde isinma problemi varmis vazgectim kasası daha saglam duruyordu . bende lenovo aldim

• Lenovo hangi modelini aldınız hocam?

• AMD ve Acer asla bidaha kullanmam dediğim iki marka asla önermiyorum ayrıca her driver güncellemesi sonrasi mavi ekrandan bıktım artık güncelleme yapmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.