Şimdi Ara

Acer A515-51G-51R7 i5 8250u FHD Ekran 8 gb ram 1tb Hdd Mx150 Windows 10 - 3059 TL - KİPA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
5
Favori
7.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulursam alayım mı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu denemek için verdim hocam acaba verecekler mi diye benim ilanı teşhir var diye iptal etmişlerdi gönderecek olsalardı söyleycektim de madem var niye bana teşhir veriyosunuz diye ,bunu da iptal ettiler :)
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Ben bunca yıldır şunu öğrendim ki "ne söylesen boş" :) yav he he sözü vardr ya gençlerin. Onu söylerler içlerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: iandi

Perşembe teşhir olarak almıştım şimdi sizin sorunu görünce bi acayım dedim benim laptopta da sorun varmış meğer . %0 prize takılı şarj oluyor diyor ama olmuyor. 10dakika açık şekilde durdu %0 değişmedi.

Kapalı şekilde şarja taktım şimdi. 1 2 saat sonra açacağım bakalım şarj olmuş olacak mı? Hiç umudum yok ama:( Servis yolları gözüktü gibi.
    Benim sorun düzeldi bu arada. Akşam kapalı şarja taktım sabah yuzdeyuz olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürün sitesinde özellikleri göremiyorum

m.2 ssd tüm versiyon ve boyutları destekliyor mu ? uzun kısa modeller var pcie x4 desteklediğini yukarıda bir arkadaşımız yazmıştı sağolsun

laptopda 8 gb ram var ama kaç slot mevcut ramler 2x4 mü takılı acaba açıp bakan var mı ? takviye için ram alsak takabilirmiyiz ? bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

laptopdan çok memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

arkadaşlar ürün sitesinde özellikleri göremiyorum

m.2 ssd tüm versiyon ve boyutları destekliyor mu ? uzun kısa modeller var pcie x4 desteklediğini yukarıda bir arkadaşımız yazmıştı sağolsun

laptopda 8 gb ram var ama kaç slot mevcut ramler 2x4 mü takılı acaba açıp bakan var mı ? takviye için ram alsak takabilirmiyiz ? bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

laptopdan çok memnun kaldım.
    Ben de 57DV modeli mevcut. Muhtemelen anakart yerleşimi aynıdır. M2 slotu olduğunu daha önce belirtmiştim. Pcie x4. m2 ssd boyutları standarttır. Tüm m2 ssd leri değerlendirebilirsiniz.
    12 gb ram var bendeki modelde. 2 ram slotu var. 8x4 şeklinde. sizde de bu şekilde olma ihtimali yüksek.
  • 3400 liradan aldım.

Cihazın en zayıf halkası hard diski gerçekten, sadece bu yüzden geç açılıyor.

İlerleyen zamanlarda Ssd takmak istersek içindeki lisans işi nasıl hallediliyor bilen aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Siz de bu bilgisayarı aldıysanız rica etsem dxdiag'a girip Bios sürümünü söyler misiniz?

Alıntıları Göster
    Akrabada hala gidip alamadım henüz

• Arkadaşlar bios güncelleyen oldumu bilgisayar şuan çok yavaş veya ssd takıp kullanan var mı, ssd takarsak garanti bozuluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

3400 liradan aldım.

Cihazın en zayıf halkası hard diski gerçekten, sadece bu yüzden geç açılıyor.

İlerleyen zamanlarda Ssd takmak istersek içindeki lisans işi nasıl hallediliyor bilen aydınlatabilir mi?
    Anakartin hardware idsine kayit oluyor sanirim.

• Bizde aldık +4 GB ramli versiyonu buna SSD takıp ve Ram yükseltmesi yapabilir miyiz ??

Ayrıca bu işlemci nasıl performanslı bi işlemci mi sonuçta U kategorisinde ??

İlk izlenimlerim bilgisayar yavaş her an doncak gibi Windows 7 kurabilir miyiz bide buna W10 leş harbiden.

• SSD desteği maksimum 256 GB diye okudum yabancı forumlarda. SSD takanlar kaç GB taktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kristaldeniz

Ben kendi laptopum da Evo 970 250gb M2 kullanıyorum.

Windows u buraya kurdum. Gayet memnunum.

Okuma yazma hızı gayet güzel
    Sizin laptop a515-51g-51r7 mi ? Bu konudaki laptop var bende şimdi de 860 Evo m2 SSD aldım gelecek inşallah. Sorun çıkmaz dimi M2 aldım diye :)

• Akbell kullanıcısına yanıt
    aynı kasa yapısına sahip. aldığınız kart uyumludur. m2 slotunda kullanabilirsiniz.
  • Kristaldeniz kullanıcısına yanıt
    Garantiden feragat edeceğim mecbur HDD felaket kötü.. İnşallah başka sorun çıkmaz da tamire gerek kalmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben müşteri hizmetleri ile görüştüm. Garanti bozulur dedi. Ben de servise götürdüm ücretsiz taktırdım.
  • Kristaldeniz kullanıcısına yanıt
    Samsundayım ben maalesef burada servis yok. Cihaz gelince laptopla ssdyi kargoyla onlara göndersem ücretsiz takarlar mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    istanbul anadolu yakasındaki onarım merkezine kargo ile gönderebilirsiniz.
    orası ile iletişime geçin.
    ücretsiz taktırabilirsiniz.

--
    Altinsehir Mah., Alemdag Cad., No: 704/1-B, Giris Kat, Umraniye - Istanbul
    Acer ürünleri ile ilgili bilgi almak ya da ögrenmek istediginiz diger konular için Acer Türkiye internet sitesininwww.acer.com.tr adresini ziyaret edebilir,
    www.acer.com.tr
    Sorun Giderme Makaleleri | Bizimle İletişime Geçin veya Cevaplar Bulun
    http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/ask-acer
    adresinde yer alan Çevrimiçi Ürün Destegi Araçlarini kullanabilir veya musteri.hizmetleri@acer.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Ayrica, Acer Iletisim Merkezine 0850 222 22 37 (0850 222 ACER ) numarali telefondan hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasinda ulasabilirsiniz.
    --

İSTANBUL DIŞI

Onarım hizmetlerinden yararlanmak için bizi 0850 222 22 37 numaralı telefondan arayın. Telefonda çözülemeyen arızalar için ürünü yerinizden ücretsiz olarak alıyor, onarıyor ve teslim ediyoruz.

• Acer teknik servisi sata 3 portuna (hdd'nin yerine) ssd takmak bile garanti dışı bırakır diyor. Böyle saçmalık görmedim. Kasanın kapağını bile çıkartmıyoruz ki hdd kapağında etiket de yok. m.2 sata almıştım takmak için ya servise gönderecektim (kargo parası benden) ya da kendim takacaktım. Baktım garanti sıkıntısı var gittim 860 evonun sata 3 uyumlusunu aldım, Acer yine yamuk yapıyor. Hatta sata 3 portuna kendileri bile takmıyormuş. Garip değil mi?

Ayrıca bir sorum daha var; kaç yıl önceki lenovo z580 modeline 480 gb ssd takanlar varken bizim bu laptop için niye maksimum 256 gb tavsiye ediyor Acer? Böyle bir sınır var mı?
  • RAM ve HDD yükseltmesini kendinizde yapabilirsiniz donanımı bozmamak amacıyla. M.2 takabilmek için kasada hiçbir garanti etiketi olmaması lazım. Kasayı güzelce ne zarar vermeden çıkarırsanız takabilirsiniz. Garantilik bir durum olursa taktıklarınızı çıkarıp gönderebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.