Şimdi Ara

ACER 5742G ALDIM SIZCE NASIL FIYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursada oturan bi elemandan aldım 650 lira fiyata aldım pc sorunsuz sizce 650 cokmu vermişim ?

Core i5 2.53 460m
    500gb hdd
    nvidia gt420m
    3gb ddr3 ram li

sizce fiyat nasıl yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.mmt -- 28 Ağustos 2013; 23:13:45 >

• bence ıyı vermıssın dert etmene gerek yok ıslemcıyle harddıskten kurtarıyor
  • Gayet iyi, hayırlı uğurlu olsun.
  • eywallah saolun içime dert olmuştu cokmu verdim acaba die
  • Ürün gayet iyi ama benim takıntım marka ''ACER'' hiç sevmemde. Casper benim gözümde ne ise acer de odur
  • ne bileyim aslında bendede öyleydi ama dedim bi deniyelim bakalım milletin abarttıgı kadar varmı suan gayet hızlı ve kasma ısınma hic yok bide 2 ci el yani millet packardbell i begeniyor aceri begenmiyor halbuki acerle packard bell aynı onu bilmiyorlar neyse tşkler yorum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.mmt -- 29 Ağustos 2013; 0:00:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.mmt

ne bileyim aslında bendede öyleydi ama dedim bi deniyelim bakalım milletin abarttıgı kadar varmı suan gayet hızlı ve kasma ısınma hic yok bide 2 ci el yani millet packardbell i begeniyor aceri begenmiyor halbuki acerle packard bell aynı onu bilmiyorlar neyse tşkler yorum için

Evet pek fark yaratmaz arkadaşımın packard bell i var ısnınca kapanıyor pes 2013 de bide :D :D. Bende acer 5720g modifiye edicekti naspi değilmiş parçalarına farklı board a taktılar çalışmadı. Ama ablama alınan pc beni 1 sene idare eder. Seneye de zaten babam söz verdi onun için benden yana sıkıntı yok. Güle güle kullan markaya bakmassak özellikler gayet iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ne bileyim aslında bendede öyleydi ama dedim bi deniyelim bakalım milletin abarttıgı kadar varmı suan gayet hızlı ve kasma ısınma hic yok bide 2 ci el yani millet packardbell i begeniyor aceri begenmiyor halbuki acerle packard bell aynı onu bilmiyorlar neyse tşkler yorum için

hocam bizim bir arkadaş dandik arçelik laptopu 800 tl ye sattı sen ucuza iyi almışsın acer kalitelidir kafana takma rahat kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EYW BU YORUM ICIMI RAHATLATTI :) TSKLER
  • eyw tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

quote:

Evet pek fark yaratmaz arkadaşımın packard bell i var ısnınca kapanıyor pes 2013 de bide :D :D. Bende acer 5720g modifiye edicekti naspi değilmiş parçalarına farklı board a taktılar çalışmadı. Ama ablama alınan pc beni 1 sene idare eder. Seneye de zaten babam söz verdi onun için benden yana sıkıntı yok. Güle güle kullan markaya bakmassak özellikler gayet iyi

• İyimis uygun fiyat

• USTAD ANLAMIŞ MUHABBETİ HEMEN AYNI DERKEN AYNI ŞİRKET DEMEK İSTEDİM :)
  • Fiyat güzel acer çoğu markadan iyi bakma ama malzeme kalitesini beğenmiyorum.Ama fiyatları uygun.
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    eyw hocam yorumun icin
  • quote:

eyw hocam yorumun icin

aynı laptop bende vardı. Hocam gayet performanslıydı ramleri 8gb yapmıştım 1tbde harddisk almıştım. on numara olmuştu masaüstü sisteme geçtiğim için sattım crysis2 yı medium high arası oynatıyordu :D uygun fiyata almışsınız.

• Bende acer 5745G vardi sattim
    i7 740qm
    4gb ram
    gt420m 2gb
    500gb hdd

700liraya sattim ben.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    fiyat iyimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.