Şimdi Ara

Acer 5737Z ~ İnceleme - Kullanıcı Buluşma ~ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
11.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servise telefon açmanızı öneririm ve kart değişebilirse serviste değişmesini öneririm aksi takdirde cihaz garanti dışı kalabilir..

>> - Anesthesia` - <<
  • Evet imzamız hazır kullanamk isteyen arkadaşlar bu kodu yapıştırmanız yeterli ;

[center][image]https://store.donanimhaber.com/99/6a/cd/996acd060326e426a8064ea2ecffb6cb.jpg[/image] 
    [size=1][b][url=http://forum.donanimhaber.com/m_35604342/tm.htm][color=red]Acer 5737Z[/color] | 4 GB DDR3 RAM | [color=red]İntel ~ Pentium Dual Core 2.00 GHZ[/color] | Up to 1407 MB nVidia GeForce 9400M G TurboCache | [color=red]15:6 HD Acer CineCristal LCD[/color] | 320 GB HDD | [color=red]Draft-N WLAN[/color] | Dolby Home Theater Ses |[color=red]1 HDMI ~ 4 USB ~ 1 Ethernet ~ 1 TV[/color] | TRue 5+1 | [color=red]16:9 HD[/color] |[/url][/b][/size][/center]

>> - Anesthesia` - <<
  • quote:

Orijinalden alıntı: _the_other_

bende 5735 var onboard ekran kartı.acaba serviste kartı değiştirebilirmiyiz?

Ekran kartın 4500 MHD ise GM45 chipset ile gelir , değiştiremezsin..

>> - Anesthesia` - <<
  • merhaba arkadaşlar!!
    aranıza bende katıldım. bu laptobu alarak iyi mi ettim bilmiyorum ama sonuç olarak laptop aldım. pişman olmayı ummadığım için oldukça çok şey öğrenmek ve özenerek bazı şeyleri yapmak istiyorum.

>> - Anesthesia` - <<
  • @Anesthesia`
    aynen öyle laptop oldu yani bakalım kullanıyorum şuan için memnun durumdayım :D

>> - Anesthesia` - <<
  • aslında kilitlenme oluyor ve gerçekten sinirimi bozuyor bazen pc'ye gerekli bakımı yapıyorum yani gerekeni gerçekkleştiriyorum!!! ama çat çut sesleri henüz duymadım sadece sinir bozucu anlamsız bir kilitlenme söz konusu...

>> - Anesthesia` - <<
  • bu oyunları full oynatması beni şaşırttı,
    ekran kartının detaylı özellikleri var mı? kaç bit? kaç tane us?

Kaç bit ? Us ? Bilmiyorum nereden bakıyoruz acaba

>> - Anesthesia` - <<
  • merhabalar bende win7 ultimate 64 bit var cod modern warfare 2 yi antialising x2 gölge kapalı texture full resulation 1024x768 donamdan oynabiliyorum gölgeleri açınca 18-24 fps arası oynuyorum siz nasıl fullde az kasarak oynuyosunuz?
    İntel Core i5 6400 with Xigmatek Gaia | Sapphire RX 5600XT Pulse | Asus B150M-K D3 | Corsair 2x4 GB 1866 Mhz | Samsung SSD EVO 850 250GB OS QVO 1TB DEPO | Corsair VS650 PSU | Samsung C27HG70 2K 144Hz | S9 Plüs 64 GB
  • arkadaş orada biraz abartmış sanırım çünkü aynı pc.den ev arkadaşımda var full ayarlarda oynanmıyor ama ortalama ayarlarda gayet sorunsuz

Orijinalden alıntı: Peerless_1
    arkadaş orada biraz abartmış sanırım çünkü aynı pc.den ev arkadaşımda var full ayarlarda oynanmıyor ama ortalama ayarlarda gayet sorunsuz

Hiçbirşey abartmadım herşey yazıldığı gibi full ayarlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1
    arkadaş orada biraz abartmış sanırım çünkü aynı pc.den ev arkadaşımda var full ayarlarda oynanmıyor ama ortalama ayarlarda gayet sorunsuz

Hiçbirşey abartmadım herşey yazıldığı gibi full ayarlar ;)

enterasan doğrusu bende denedim ama full.de oynanmıyor.
  • o zaman oyunlardan fps.li ss paylaşırmısın?gerçekten merak ettim aynı pc.de biz neden oynayamıyoruz?

Statistics
    Average FPS: 18.38
    Duration: 37.32 sec
    CPU Usage: 98%
    System memory usage: 58%
    Video memory usage: 92%

Graphics Settings
    Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
    Texture Quality: Low
    Texture Filter Quality: Low
    View Distance: 1
    Detail Distance: 1

Hardware
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400M G
    Video Driver version: 195.62
    Audio Adapter: Hoparlör (High Definition Audio Ayg1t1)
    Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz

File ID: Benchmark.cli

bu nasıl oluyor anlamadım ekran kartı güncellemesi yaptım win7 ultimate 64 bit işletim sistemi
    İntel Core i5 6400 with Xigmatek Gaia | Sapphire RX 5600XT Pulse | Asus B150M-K D3 | Corsair 2x4 GB 1866 Mhz | Samsung SSD EVO 850 250GB OS QVO 1TB DEPO | Corsair VS650 PSU | Samsung C27HG70 2K 144Hz | S9 Plüs 64 GB
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.