Şimdi Ara

Acer 5630G laptop açılmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Acer 5630G modelinde yaklaşık 2-3 ay önce laptop aldım ve çok memnundum xp professionel kurdum (netten exa bilgisayardan aldım linux kurulu olarak geldi) sorunsuz bir şekilde kullanıyordum fakat son 1 aydır şöyle bir sorun meydana çıktı.

Şimdi nasıl tarif etsem bilemiyorum normal pc gayet güzel çalışıyor kapatıp açmam gerekiyor veya bir oyunda çok nadiren donuyor ekran kapatıp tekrar açamıyorum. Power tuşuna basıyorum hiçbir tepkime yok ne ışık nede ses ne fan çalışıyor ne bişey sadece ve sadece power tuşuna bastığım an da dvd room ışığı yanıyor sönüyor.

Şarza takılıyken aşağıda yeşil güç ışığı yanıyor ama powere basınca sönüyor sonra tekrar yanıyor.

Kendimce Sorun tespiti için neler mi yaptım ?

* Power tuşuna basılı tutttum > olumsuz.

* Bataryayı çıkartıp tekrar taktım > olumsuz.

* Şarz aletini çıkarttım bataryayla açmaya çalıştım > olumsuz

* Bataryayı çıkartıp 10-15 dk bekledim sıfırlansın diye tekrar taktım > olumsuz

aradan 15-30dk yada 1 saat geçtikten sonra basıyorum açılıyor bu makina bana cinnet geçirtmeye çalışıyor.Makina ısınmıyorda bu sıcaklarda gayet iyi çalışıyor ve soğutuyor ama kapatmaya gelmiyor.Garantisi var önceki gün izmitte acer yetkili servisine götürdüm kendi ellerimle ordaki şahıs makinayı almamak için bin dereden su getirdi yok benim sorunu görmem lazım görmessem sağlam deyip paketlerim size 3 gün sonra böylece geri gelir falan yok efendim parça değişirse 6 hafta bekler falandı filan vs.. dedim bakın gözünüzle görün diye açtı kapattı açıldı bilgisayar şans ya servis te açılacağı tuttu ne yapacağımı şaşırdım siz bir akıl verirseniz sevinirim yoksa bilgisayarı parçalayıp teknik servis katili olucam :)

• Konuyla ilgili herhangi bir fikri olan yokmu arkadaşlar , bios güncellemesi falan yapılsa düzelme ihtimali varmıdır daha önce hiç yapmadım ama aklıma bir tek o geliyor ..
  • kardes senin bilgisayarini servise ver. yazilimsal bir sorun degil. sanirim donanim alakali
  • Evet anakart gibi gözüküyor ama servise vermek istemiyorum sanki orda bilgisayarın başına bişeyler gelicekmiş gibi sezdim çünkü çok ilgisiz ve duyarsız bir personelle karşılaştım
  • aynı sorun bendede aynı şekli ile var ne yapacağım bilemiyorum siz sorunu çözebildiniz mi
  • acer ise normaldir. (ucuz etin yahnisi)
  • power supplylarında temaszılık olabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • servis yolu göründü anlaşılan
  • ya bende de aynı problem var acaba servise götürdün mü sonradan ne dediler?
  • götürdüm aldılar garantisi vardı ben ankaradayım istanbula gönderdiler 5 gün sonra geri geldi şu an hala çalışmakta
  • teşekkürler ben de hemen yollıyayım bari peki arıza sebebini yazmışlarmıydı?
  • güya anakart değişmiş hep öyle diyorlar zaten
  • traş... ama tekrar problem çıkarmaması güzel eyw saol
  • allahtan hiç problem olmadı bu aralar şarj ve ısınma problemleri var yani artık şarj en fazla 40 dakika falan gider oldu
  • pof:( ilk aldığım günden beri sıkıntı oldu makine ya
  • ucuz etin yahnisi hikayesi
  • çözüm ürertin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.