exe yi indiyorsun sitesinden sonra açıktaki tüm uygulamaları task managerdan sonlandırıyorsun sonra bu uygulamayı çalıştırıyorsun o seni yönlendiriyormuş oluyormuş..bende birinden duydum açıkçası ama yapmaya fırsatım olmadı..ama bunu yaparken bataryanda mutlaka takılı olsun..
bıraz tedırgınım ama bılen bırı varsa nasıl yapıldıgını engin bılgıleırnden faydalanmak ısterız
sımdıden tessekkurler.
arkadaşlar, 5102 topiği de var, 5101 topiğinde de bu tarz teknik ve yazılımsal konuları detaylı anlattık.
Bios upgrade için indirdiğiniz zip dosyasının içini açın ve bilgisayarınızda msn ve gibi engel teşkil edebilecek tüm programları kapatarak mümkün olduğunca boş olduğundan emin olun, pil takılı iken adaptörüde takın ki elektrik kesilmesi yada pil bitmesi gibi durumları garanti altına alın. Çok riskli olduğundan bu noktalara dikkatle özen gösterin.
Ardından flash32.exe yi çalıştırın kendisi otomatik olarak 1-2 dk içinde eski biosun 17 hanesinide silerek yeni biosu yazacaktır.