Şimdi Ara

Acer 23.8' VG240YPbiip IPS 1MS 144HZ 250 Nits FreeSync Gerçekten 1ms mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör araştırmaktan beynim çorba oldu arkadaşlar, görüntü kalitesinden ödün vermeyecek oyunlarda hız olarak sırıtmayacak ve uzun saatler karşısında vakit geçirilebilecek bir monitöre ihtiyacım var.

Bu monitör son 20 gündür aklımdaydı merak ettiğim şey gerçekten 1ms mi?
    Bir arkadaşımız da sıcak fırsatlarda paylaşmış fiyatı 1150₺ küsür, eğer değerler doğruysa uygun gibi.

https://forum.donanimhaber.com/acer-23-8-vg240ypbiip-fhd-ips-led-1ms-144hz-250-nits-freesync-monitor-1150tl--140452838#140454841

Ips yada VA takıntım yok ancak görüntü kalitesi konusunda üzülmek istemiyorum aşırı oyun oynayan biri değilim ama yeni çıkacak olan Cod ve Rdr2 gibi oyunları alıp oynamak istiyorum açıkçası.
    Bu doğrultuda önerebileceğiniz başka bir monitör varsa çok memnun olurum ve monitör arayan diğer arkadaşlarımıza da faydalı olur. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 20 Ekim 2019; 21:22:35 >

• Monitoru 2-3hafta once amazon.com uzerinden 1500liraya aldim, tr’de yoktu. O zamandan bu yana kullaniyorum, herseyden memnunum. 24inch monitorler arasinda rakibi yok. Suan piyasada 2 tane 24inch 144hz ips var, digeri aoc marka. 1150tlye bu monitor bedava, kesinlikle pisman etmez. Gecikme suresine takilma, 1ms degil, ms’yi dusurmeye calistiginda freesync kapaniyor ve parlaklik ciddi derecede dusuyor. Freesync ile kullaniyorum ben, amd kartim da var, gayet akici, ekran yirtilmasi 0a indi. 60hz’den 144e gectim fark hissediliyor. Gecikme suresine takilma, normal hizda oldugunu bil yeter, gec degil. Renkler ve goruntu kalitesi gayet iyi, asus 23inch ips kullaniyordum bozuldu, aoc 22inche gecmistim. Simdi de buna gectim, aralarindaki en iyi goruntu bunda. Monitordeki hdr tamamen fake hdr, renkler soluksuz oluyor, kesinlikle onermiyorum, oylesine konmus bi ozellik. Bu arada icinden display port kablosu cikmiyor, yaninda alman lazim ekstradan 60-70tl o da en az. Hdmi cikiyor ama 144hz desteklemiyor. Monitor isi tamamen sans oldugu icin, bende 1 tane sıkışmış pixel var, cok dikkat edersem belli oluyor kucucuk kirmizi nokta. Onun disinda bir de ekran ile disindaki ust panelin arasindan 4-5cm boyunca yatay olarak isik geliyor ortam karanlik olunca, tam yapismamis muhtmelen ama cok dikkat cekici degil. Simdi boyle dusununce geri versem amazona, trden yenisini mi alsam dusunmedim degil, ama gondermekle ugrasmak istemiyorum acikcasi, bi de yeni gelecek olanda daha kotu sorunlar olabilir. Sonuc olarak 24inch alacaksan bu monitorden baskasina bakma derim. Dizi film icin gayet guzel goruntu, oyun icin de gayet guzel hiz. Sormak istedigin baska bisey var yaz cevaplarim. Gecikmeye cidden takilma, ekran kalitesinden ödün vermeye degecek bisey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Tecrübeni aktardığın için teşekkür ederim hocam büyük ihtimal bu aleti alcağım gibi görünüyor bu fiyatıyla ve özellikleriyle iyi görünüyor.
  • Viewsonic tn modelini almalısın bence
    www.hepsiburada.com
    ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2458-mhd-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-pm-HB00000IDIDB

ips de 1ms tepki süresi bu fiyatlarda gösteriş zaten 1ms vrb yazıyor görüntü bulanıklaşacaktır düşük tepkime hızında. Ayrıca ips panel gözünü yorabilir özellikle rekabetçi oyunlarda ghosting olacaktır. Ben bir oyuncu olarak şahsen oyun performansını önde tutarım ayrıca viewsonic vx2458-mhd düz ekran tn panel olarak film izleme açısından da tatminkar seviyede. 1000 tl civarında önereceğim monitör budur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• [_FUSI_] kullanıcısına yanıt
    Hocam tn panele bu kadar para verilmez diye düşünüyorum, zira muntazam espor oyuncusu değilim nihayetinde. Görüntü kalitesine daha çok önem veriyorum yaşımız ilerledi konfor arar olduk artık yine de öneriniz için sağ olasınız.
  • Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon'dan aldığınızda vergi kısmı ne şekilde hallediliyor? Amazon ücrete dahil ediyor mu bunu yoksa buradaki prosedürlerle siz mi uğraşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

Hocam Amazon'dan aldığınızda vergi kısmı ne şekilde hallediliyor? Amazon ücrete dahil ediyor mu bunu yoksa buradaki prosedürlerle siz mi uğraşıyorsunuz?
    satın alırken hem vergiye hem kargoya ne kadar vereceğiniz çıkıyor. bu monitörü aldığımda 170 dolar'dı , kargo+vergi ile 300dolara geldi. 45 dolar ise 3-4gün önce geri yattı. amazon bazen vergiyi geri yatırabiliyor, tamamen şans işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.