Şimdi Ara

Acer 23.8' 75hz 1ms İps Panel FreeSync 732 TL (hepsiburada) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam ben bunu laptopa bağlamak için.alcam.Sizce mantıklı olur mu? Daha geniş.ekran ve çalışma için

Alıntıları Göster
    Yer sorununuz yoksa neden olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3-4 aydır kullanıyorum. Ortalama bir monitör. Ekran kartım nvidia olduğu için freesync özelliğini kullanamıyorum. DisplayPort girişi olmadığı için adaptive G-Sync de kullanılamıyor. Bunu sonradan öğrendim, üzücü oldu benim için. Pek kaliteli olmasa da dahili hoparlörü var. Günlük kullanım için yeterli.
  • amewrika kullanıcısına yanıt
    Bende de nvidia ekran kartı var. Benim de kafama takılan o oldu. DisplayPort olan şu Philips'e 70 lira fazla verip alınır mı? Siz hangisini tercih edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: namunsan

Bende de nvidia ekran kartı var. Benim de kafama takılan o oldu. DisplayPort olan şu Philips'e 70 lira fazla verip alınır mı? Siz hangisini tercih edersiniz?

https://www.hepsiburada.com/philips-246e9qjab-23-8-75hz-5ms-analog-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000KHHEI?magaza=Hepsiburada
    Yok mu bir akıl verecek, konuya hakim birisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: namunsan

Yok mu bir akıl verecek, konuya hakim birisi?

Alıntıları Göster
    İstediğin cevaplar konuda var zaten.philpse 70 lira ödeme gereksiz hem tepki süresi fazla (5ms) ayrıyetten ekran kartın nvidia olduğu için freesync kullanamazsın.ha dersin oyun benim için önemli değil film,video izlerim daha ucuz ips ekranlı monitörler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • namunsan kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi olarak çok farklı olacağını düşünmüyorum, Gsync destekliyor mu ondan emin olmak lazım. 5 ms olması bir dezavantaj Acer'a göre. Tercih meselesi, ben GSync olmadığını bilsem almazdım muhtemelen. Başka monitörlere yönelirdim.
    Bir de ek olarak freesync olmadan hdmi kablo ile 75hz de çalıştırabilirsiniz monitörü.

• amewrika kullanıcısına yanıt
    Acer’da 1ms denmiş ama sanmıyorum IPS panellerin 1ms olacağını. Son çıkan bazı modellerde var ama onlar da çok çok pahalı.

• Şaka gibi arkadaş ya. Full HD olanını 10 gün önce 880TL'ye aldım. Şimdi 2k versiyonu 960TL. Fırsatı çok kötü kaçırdım.
    Monitör çok güzel arkadaşlar. Ölü piksel, ışık sızması felan görmedim. Çok şık ve kaliteli bir ürün. Bendekini iade edip 2k olanı alasım var ama kabul ederler mi bilmiyorum :)
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Aynı tarihte bakmışız hocam ama ben biraz sabrettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 17 Temmuz 2019; 14:28:58 >
    Şuan 1ms diye satılan monitörlerin hiçbiri 1msyi tam vermiyor 1.30-1.45-1.60 vs verir ama 1 ms derler.Ayrica ips panellerde eskisi gibi değil veriyordu diyorsa veriyordu varsayım olarak pazarlamazlar herhalde.

• Aynı üründen alirsaniz iade edebilirsiniz. Siz ucuza lmis olursunuz yeni aldığınız ürünü 10 gün öncekiymis gibi kutudunu acmadan iade edersiniz basit bir islem

• 2k plan modelini aldım şimdi, konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Umarım ölü piksel gibi bir sorunla karşılaşmam.

• Hocam.alacaktım ürün.bitmiş galiba fşyat artmış

• Hayırlı olsun hocam benim de bu akşam geliyor umarım bir sorunla karşılaşmayız.Bu arada 2k demeyin hocam @asertyu kızıyor 2.5k o

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Ürün bitmemiş hocam indirimi düşürmüşler %14 + sepette %15 indirim vardı şimdi %5+ sepette %5 yapmışlar.

• 732 den sonra alınmaz bu fiyata hocam

Aynen hocam belki bu ürün için bitmiştir siz alternatifler bakın yine de

Konu başına bir ekran resmi ekledim bitmeden bir bak istersen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.