Şimdi Ara

Acer 17'' Lcd Monitör Vatan'da 199$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün vatan computere uğradım. Acer'in modelini hatırlamıyorum ama 17'' (biraz sahte 17 gibi geldi ama görüntü hakkaten mükemmeldi) 12ms bir modeli 8 taksit fiyatı 199$
    Dediğim gibi sahte 17 gibi geldi ama 15'' kadar küçük değil anca 16'' olur. Bence ekonomik bir çözüm fazla teferruat istemeyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 10 Ocak 2006 10:50:57 >

• vatan pc nin reklamını senmi yapıyon
  • sahte 17 ne demek ya dalga mı geçiyosun
  • sen baştan markayı küçümsediğin için sana 17lik ekran 16 olarak gelir tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

sen baştan markayı küçümsediğin için sana 17lik ekran 16 olarak gelir tabi

hoam istersen git kendin incele
    eserin dediği gibi 17' gibi durmuyo 17'ile 15'arsı bişey

• 1280*1024 veriyorsa sorun yoıktur ozaman...
  • CRT lerde markadan markaya inçler değişirdi ama LCD de böyle bişe olmaması lazım. Ya 17 dir ya 15. 17 ise süper fiyat...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar real viewable size diye bisey duymadınızmı 17 gorulebılır alandan daha kucuk bı monıtor olabılır fıyattanda anlasılacagı gıbı..bu samsungun pitch size hilesine benziyor 0,20mm=tabiii yavrup enine degıl boyuna olc bakalım 0,20mm cıkar(bendede samsung var karıstırmayalım fazla)
  • bu kadar konuşmaya gerek yok arkadaşım al bi cetvel ölç. böyle şeyler yazmaya neden gerek duyuyosunuz ki
  • diablo o senin sölediin crtler için geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

diablo o senin sölediin crtler için geçerli

viiiiiy ben geride kalmışım baya
  • valla arkadaşlar arkadaş çevrem ile 11 adet aldık 1716s modeli gümüş siyah ve bu paraya daha iyisi yoktur heralde card finansa 8 taksit 199 dolar +kdv manyak bişey yahuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

sahte 17 ne demek ya dalga mı geçiyosun

quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

bu kadar konuşmaya gerek yok arkadaşım al bi cetvel ölç. böyle şeyler yazmaya neden gerek duyuyosunuz ki

Siz çok biliyor havasında olanlardansınız galiba. Ben gerekli duyduğum bilgiyi veriyorum. Gidip saçma saçma yorumlaar yapmışsınız. ortalığı boş bulunca. Yahu burası sıcak fırsatlar yeri değilmi bu üründe bu fiyata zor değilmi? E bende sahte 17 dedim git bak görüş açısı oranlarına vatanda anlarsın bu ürün 15'' görüş açısından büyük ama bilindik markaların 17'' görüş açısındanda düşük.... Gidin inceleyin ona göre konuşun ürün bilgilerinde yazıyor görüş açıları!!!
    Buarada dün bir yakınımı bir tane aldım gayet iyi bence deadpixel falanda çıkmadı. LCD almak isteyipde maddi yönden alamanyanlara tavsiyedir. YTL olar 318ytlye geliyor ve 8 taksit (cardfinansa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 4 Ocak 2006 13:10:41 >

• yaw hala devam ediyormu kampanya sitede bir bilgi alamadım
  • bende baktım siteye bir şey yok 269 dolardan balıyor...
  • Arkadaşlar bu kampanya 3 hafta öncede nec yada başka bi markaydı 17 ama modelini hatırlamıyorum aynı fiyata(199+kdv) vardı vatan da ama kampaya başlıdığı günden beri vatanın sitesine baktım bu kampanyada dahil bilgi yok ama gazete ilanında stoklarla sınırlı diyodu yani diyeceğim oki gidip bakmak lazım vardır hala tahminim....
  • yani palavra(veya ticaret stratejisi) yapıyor vatan bilgisayar.Acer 17 " 199$+kdv oraya idiyoersun kalmadı.Size şunu verelim daha iyi gibi...
  • arkadaşlar bahsedilen monitör gerçekten 17 '' bencede arkadaş daha baştan makineyi küçümsediğinden o şekilde gözükebilir.ayrıca configre çok onemli bazen gerçekten görsel olarak 17 '' küçük yada diğerlerine göre daha buyuk gözükebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

yani palavra(veya ticaret stratejisi) yapıyor vatan bilgisayar.Acer 17 " 199$+kdv oraya idiyoersun kalmadı.Size şunu verelim daha iyi gibi...

kardeşim ne palavrası yaa asıl senin yazdığın tam palawra ben arkadaş çevremle 11 adet aldım 199 +kdv.den fakat bu fiat sadece card finansa 8 taksit ,le alırsan stoklarla sınırlı olduğu için sitede yer vermemişler ama telefon edin bakalım ozaman 199 +kdv mi değilmi göreceksiniz modeli AL1716 ve arkadaşlar inanın görüntü güzel ve çok kibar bir monitorgümüş siyah renkte
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

bende baktım siteye bir şey yok 269 dolardan balıyor...

kampanya stoklarla sınırlı olduğu için sitede yer vermiyorlar bende siteye baktım böyle bişey yok ama telefon edince işin aslı çıktı 11 adet aldım arkadaş çevremle yani doğru bugun saat 11:00 itibariyle yine tlf ettim stoklarda vardı haberiniz ola donanımcılar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.