Şimdi Ara

ACEMİYİM ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,
    Tamamen amatör biri olarak bir web sitesi açmayı düşünüyorum. Bir blog olacak kişisel bir facebook gibi kendimi tanıttığım bir site. Başlarda wordpress in hazır temalarını kullanmayı planlıyordum. Ama istediğim özelliklerde bir tema bulamadım ve iş başa düştü diyerek kendim tasarlamaya başladım. Fakat herhangi bir kod bilgim yok o nedenle dreamweaver indirdim ve youtube dan videolarla birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. ( ve baya şey öğrendiğime inanıyorum. )
    -Öncelikle doğru yolda mıyım deneyimli arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa sevinirim. Acaba başka bir program mı öğrenmeliyim yoksa bu şekilde devam mı ediyim? ( açıkçası zaten içimde programlamaya karşı bir ilgi vardı bu şekilde birşeyler ürettiğimi görmek de ilgimi arttırdı.)
    -Birde denemeler yaparken yatay spry menu oluşturmaya çalışıyorum. Fakat bir türlü menüyü sayfanın ortasına konumlandıramadım. Nasıl yapacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler...







  • Eğer kendini geliştirmek istiyorsan dreamweaver' ı bırakıp ilk olarak HTML + CSS öğrenmeye çalış. Sonra işin yazılım kısmına yönelirsin PHP öğrenebilirsin mesela. Dreamweaver ile bir yere kadar gidersin çünkü. Kodlara müdahele etmen gerekecektir illaki.
  • Bence wp theme satin al, ihtiyac olan herseyi ucretli bulablrsn yani ingilizce olur ama istedigin ozellikte tema mutlaka vardr, acilse tabi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spry menüyü tablo içine yapıb tabloyu ortalarsan daha iyi olur
    bide html css javascript öğren sonra php veya asp ile işin makina kısmına geç ek olarak jquery öğrenirsen artık sen dünyanın en iyisi olursun
  • Dreamweaver bence yeterli. Bol bol video izle ve uygula derim. Özellikle "Kodsuz site kurma" dersi vardı phphocam'dan mutlaka uygula.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu konuda iyice profesyonelleşecek kadar fazla zamanım yok bu nedenle Dreamweaver yada başka bir programla işimi görmeye çalışıyorum. Wordpress için yazılmış temalara da bakıyorum istediğim tarz bir tema arıyorum. Fakat hala bulamadım. Personal-portfolyo tarzında bildiğiniz iyi bir tema varsa önerilere açığım?
  • Bak sana onerim html ve css i notepad++ile ogren bi zman sonra o daha basit geliyor.hem dreamwwawerdede kodlama bilgin yoksa ufak bi haada kalakalirsin yani oneen notepad++

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efkan.

    Eğer kendini geliştirmek istiyorsan dreamweaver' ı bırakıp ilk olarak HTML + CSS öğrenmeye çalış. Sonra işin yazılım kısmına yönelirsin PHP öğrenebilirsin mesela. Dreamweaver ile bir yere kadar gidersin çünkü. Kodlara müdahele etmen gerekecektir illaki.

    dostum işine karışmak gibi olmasın ama zaten html + css dediğin DW in kendi içinde var onda yapılıyor en kolay sekilde :)


    yani bence DW ile başlaması cok iyi olmuş css öğrenmesi içinde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 30 Nisan 2014; 21:22:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.