Şimdi Ara

Acemiye yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ev için yazıcı arıyorum. Sadece siyah beyaz çıktı için kullanacağım. Uzun süre baskı almadığım oluyor bazen 3 ayı buluyor bu süre tanklı yazıcılarda kafa donması sorunu yaşar mıyım? Sizce hangi yazıcıya yönelmeliyim bütçem maksimum 900 tl

• Sıfır alacaksan Canon Lbp6030 lazer yazıcıyı öneririm. Lazer olduğu için donma sorunu da yok 1 sene sonra tak yine çalışır. Ayrıca muadil tonerleri piyasada bol ve ucuz. 900'ü biraz geçiyor ama kral yazıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursimsek_03 -- 15 Haziran 2020; 22:54:38 >
  • Hp laser 107a. Bu yaziciyi da düşünmenizi tavsiye ederim. Fiyatı 700 tl bandinda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilyas talaz İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aldı ancak 20 sayfadan sonra kağıt besleme ünitesi hataya düşmüş içine çektiği tüm kağıtları sıkıştırmaya başlamış. (Ürünü iade etti. Teknik servis ürün arızasını kabul etti ve onayladı.) Teknoloji biraz şans işidir ama ya o fazla şanssız ya da bu makinenin kağıtla ilgili sıkıntıları var.

Birkaç ay önce 900TL'ye Brother HL-1211W aldım. Kablosuz ihtiyacınız yoksa HL-1111 alabilirsiniz. Forumda tutulan bir yazıcı.

Baskı kapasiteniz azsa eğer (yılda 1000 ve altı) hiç böyle bir makine ile uğraşmayın. Pantum P2500 alın. Dolumu maliyetlidir ama gayet düşük maliyetle bir yazıcıya sahip olursunuz. Ortalama 10000 sayfadan sonra maliyeti Brother HL-1211W'u geçecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.