Şimdi Ara

acemiye yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adamın biri bana saldıracağını söyledi buyursun gelsin saldırsın bişey dediğimiz yokta ben dah 130 puandayım daha casusluk geliştirmedim sonda yapamıyorum adamın gücünü nasıl anlayacam. bide doğru düzgün savunma yok bu adam benim gezegeni yok edebilir mi? bide filomu savunma savaşında (filo dediğimde 5 hafif avcı) nasıl kullanırım.

yanıtlarsanız sevinirim...

• FİLO SALDIRILAN GEZEGENDEYSE FİLO SAVUNMAYA YAPAR AYRICA GEZEGEN YOK OLMAZ MERAK ETME
  • iyi güzelim gezegen gitmesinde. madenlere binalara bişey olur mu?
  • kardes şimdi ilk olrk yardım fakire bi sadaka gibi söylen mez

1 adam gezegenini yok edemez

2 yanda filoya bas ordan tüm gemilerde ondan sonra kutular vardır orda son kutuya 01 yada 1 yaz dewm a bas ordan ad nakliye de ama hammadde koyma filon kaçmış olr
  • bınalara bı sey olmaz savunma unıtelerı yok olabılır savunma bastıysan eger

madenlerının yarısını kaybedersın saldırı alırsan

adama karsı nasıl kendını savunacagına gelırsek kucuk naklıye acıkca hemen bas acık degılse bıran once ac

kucuk naklıye ( kn ) acılınca 2 3 tane bas sımdılık sana yeter off olacagın zaman butun fılonu gezegendekı madenlerınle bırlıkte ınaktıv bı oyuncuya saldırı olarak yolla ( galaksı menusunde anında i ya da I yazan oyuncular ) fılonu ve madenlerını korumus olursun tabı saldırdıgın ınaktıvde savunma olmazsa ıyı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: archuman

iyi güzelim gezegen gitmesinde. madenlere binalara bişey olur mu?

saldırılarda sadece saldıran sendeki materyalin (metal kristal deut) arısını alır. Filon (5ha) gezegeninde ise savaş esnasında bunlar yok olabilir (olduğunda gezegeninin yanında HA=harabe alanı oluşur ileride geridönüşümcü ile toplayabilirsin).Binalara bişey olmaz. savunma mekanizmalarına (roketatar hafif lazer vb) zarar gelir fakat bunların 70% si geri gelir.
  • cevaplarınız için sağolun. ilk savaşım için hazırlanıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım!
    6 yıl önce açıldı
    YARDIM
    3 yıl önce açıldı
    Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.