Şimdi Ara

Acemice yapılmış SMF Forum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar köyümüz için acelece yapılmış, bir smf forum kurdum bi kaç eklenti yaptım. Ama güzel olmadı bence nasıl modlar kurabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum

www.hayrettinkoyu.890m.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receo1907 -- 26 Temmuz 2008; 13:18:19 >

• güzel olmuş,ama chat çok uyumsuz duruyor.smf'nin kendi scriptlerinden bulursan öyle bi chat koy.gerçekten bu çok uyumsuz.
  • biliyorum ama modlar paket halinde yüklenmiyor o yüzden mecbur kaldım kaldıracağım zaten

yorumun için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receo1907 -- 26 Temmuz 2008; 0:43:40 >
  • Yaptım değil. Kurdum denir ona.
  • tamam düzelttim teşekkür ederim
  • o kadarınıda yapamayanlar var dert etme ama bak olay basit bi tema bul ve onu editle bunu en kolay resimlerini deiştirerek yapabilirsin modifiyeler konusunda heryerde var bul deiştir bul deiştir die onları yapabilirsin chat konusunda eklentiler var formunun temasını kullanıyor şimdi adres veremem ama aratırsan googlede çıkar bide bukadar kolay vazgeçme eminol az uğraş kafana göre bişiler yaparsın ama çalışmadan olmıo bu işler anlaştık formu sil
    ama yeniden kur
  • bence çok güzel olmuş
    tebirkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitem nasıl olmuş?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. Köyüm için elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum işte
  • sayfa görüntülenemiyor
  • bir paket eklerken sorun oldu komple gitti gitti 800 konu
    şuan vbulletin kuruyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: receo1907

bir paket eklerken sorun oldu komple gitti gitti 800 konu
    şuan vbulletin kuruyorum :D

paketi bi de manuel kur sorunun çözüür
  • sorun çözüldü yeniden açıldı :D
  • Tebrikler ! @serdar@ Çavuşa Katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.