Şimdi Ara

acemi için araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar şoförlüğüm iyi değil araba almaya nefsimi köretmeye niyetlendim. lakin bayadır da bu bölüme takılıyorum az çok birşeyler öğrendim
    sorumum şu acemi sürücüyüm trafik deneyimim yok sayılır 5000 civarı renault brodway alıp iyice öğrenip daha sonra mı terfi etmeliyim yoksa direk polo, corsa tipi araçtan mı başlamalıyım. deneyim sahibi arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.

• Bence önce ucuz yollu (ama çok masraf açmayacak türden) birşey alıp şoförlüğünü geliştir derim ...
  • broadway al en iyisini yaparsın sonra geçersin iyi bir arabaya
  • palio al ben öyle yapmayı düşünüyorum fiyat olarak 14 bine çok temiz bir palio alınabilir
  • sen iyisi mi al bir brodway
    ondan sonra kafana göre bi şey alırsın
  • bence kafandan geçen arabayı al. bende acemiyken hiç düşünmedim ucuz yollu araba direkt yüksek model avrupa araba almıştım, arabaya hiç bişeyde olmadı,zaten kısa sürede kavrıyorsun. zırt pırt arabamı değiştirecem bide. ufak tefek kazalarda cana pek bişey olmaz ama allah korusun büyük kazalarda araba tenekeyse can gider, mal zaten giderde, onun için emniyet ön planda olmalı özellikle acemi sürücüler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestigo -- 23 Eylül 2008; 22:49:11 >
  • serçe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • broadway de zor gelebilir bence,imkanın varsa fiesta polo gibi otomatik vites bir araç bak..yavaş yavaş öğrenirsin..
  • broadway yada şahin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.