Bildirim
Acemi Birliklerinin Dağıtım Yaptığı Usta Birlikleri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanırsam gittiğin ilk gün dağıtımda nereye gideceğin söylenecek sana tam emin değilim ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
Sanırsam gittiğin ilk gün dağıtımda nereye gideceğin söylenecek sana tam emin değilim ama
ilk gün söylüyorlar biliyorum ama 3 4 dönemdir hep aynı yerlere dağıtım olduğu için şimdiden öğrensek fena olmaz hani bilenlerden. -
genelde acemiliğin yapıldığı yerde kalıyomuşuz doğru mu -
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
genelde acemiliğin yapıldığı yerde kalıyomuşuz doğru mu
genelde öyle
jandarma olursanız bağlı bulunduğunuz garnizonun ilçelerine yada köylerine dağıtılma şansınız var
diğer türlü de az da olsa başka şehirlere gitme şansı var
arkadaşım amasya'dançorum asal'a gitmişti mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 4 Aralık 2010; 20:03:58 > -
ben 335.ksd yım byler afyonda yaptık acemılık afyon ılcesıne gıttık.acemılık sırasında öğrenırsınız nereye gıdecegınızı dert etmeyın bu kdar.kapı komsum benden 1 yaş ufak kastamonu gölköye gıttı oda benım gıbı jandarma onu tuncelıye sevk etmısler.tuncelının bır dağ karakolu.kısacası belırlı yerler başka ıllere sevk edıyor.bellı oldugu zaman bı araştırın anlarsınız zatı başka yere gıdıormusunuz dıye.. -
il jandarmaya düşenler - aynı ildeki ilçe jandarmaya veya cezaevine - ordanda bazıları orda kalır. bazıları ise köy karakollarına gider.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X