Şimdi Ara

Acemi Birliklerinin Dağıtım Yaptığı Usta Birlikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu aradım ama bulamadım, acemi birlikten sonra gidilecek usta birlikleri az çok biliniyor. Herkes burada paylaşsada, sınav sonuçları açıklandığında kimin muhtemelen hangi usta birliğine düşeceğini öğrensek.

Benim bildiğim bir tane sadece :)

Manisa 1. Piyade Tugay Komutanlığı -> Kıbrıs

• Sanırsam gittiğin ilk gün dağıtımda nereye gideceğin söylenecek sana tam emin değilim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Sanırsam gittiğin ilk gün dağıtımda nereye gideceğin söylenecek sana tam emin değilim ama

ilk gün söylüyorlar biliyorum ama 3 4 dönemdir hep aynı yerlere dağıtım olduğu için şimdiden öğrensek fena olmaz hani bilenlerden.
  • genelde acemiliğin yapıldığı yerde kalıyomuşuz doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

genelde acemiliğin yapıldığı yerde kalıyomuşuz doğru mu

genelde öyle
    jandarma olursanız bağlı bulunduğunuz garnizonun ilçelerine yada köylerine dağıtılma şansınız var
    diğer türlü de az da olsa başka şehirlere gitme şansı var
    arkadaşım amasya'dançorum asal'a gitmişti mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 4 Aralık 2010; 20:03:58 >
  • ben 335.ksd yım byler afyonda yaptık acemılık afyon ılcesıne gıttık.acemılık sırasında öğrenırsınız nereye gıdecegınızı dert etmeyın bu kdar.kapı komsum benden 1 yaş ufak kastamonu gölköye gıttı oda benım gıbı jandarma onu tuncelıye sevk etmısler.tuncelının bır dağ karakolu.kısacası belırlı yerler başka ıllere sevk edıyor.bellı oldugu zaman bı araştırın anlarsınız zatı başka yere gıdıormusunuz dıye..
  • il jandarmaya düşenler - aynı ildeki ilçe jandarmaya veya cezaevine - ordanda bazıları orda kalır. bazıları ise köy karakollarına gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.