Şimdi Ara

Acemi askere yapılan eziyet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
599
Cevap
3
Favori
42.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
432 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın beyler. Yıllar yılı olan birşey bu. Hatta ve hatta ülkemize özgü birşey de değil. Tüm dünya ülkelerinde devrecilik var. Garip bir sistem ama böyle gelmiş böyle gidiyor.
    Şöyle garip bir şey anlatmayı Size. Önceden bir arkadaşım vardı. Bu dediğim baya eski bir tarih. İlkokul arkadaşım liseye polis kolejini kazanmıştı. 3 yıl sonrası 4 yıl da akademi. Adam 7 yıl devreciliğe maruz kalmış hadi son seneyi sayma 6 yıl
    Poşetleri daha çok eziyorlardı önceden. Bende poşettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada çoğu kişi normal, devrecilik bu felan demiş de kimse kusura bakmasın düpedüz zorbalık bu. Ya bu devrecilik olayının geyiğini yaparsın, hatta ayak işlerini felan bile yaptırırsın altına ama bu videodaki tam bir rezillik. Buna maruz kalan çocuk neler yaşamıştır içinde allah bilir. Askerlikten bile soğumuştur. Çocuğu sessiz mülayim buldu diye yok çömel yok gözlerime bak gibi aptal saptal emirler veriyor. Umarım çok ağır bir ceza alır da geri kalan ömründe birine zorbalık yapıcakken iki kere düşünür. Ulan bir de diğer adam uyarıyor yapma çocuk mazlum diyor ona da gider yapıyor ya durup düşüneceğine. Ve bu tipi burada devrecilik bu yaaa diyip savunan adamlar var hala.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Cocuk cakal birde mesaj atip engelliyor hemen bunlardan cok turedi forumda

Alıntıları Göster
    Beni de engellemiş. Bastım engeli geçtim en sonunda. 10 senedir bu forumdayım ilk defa birini engelledim.

Gerçek hayatta hiçbir yerde vasfı olmayan karaktersizler gelip sanalda ahkam kesip yargı dağıtmaya başlıyorlar. Son zamanlarda çok türedi bunlardan. Memlektte böyle boş beleş çok fazla insan var. Muhatap olmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Günaydın beyler. Yıllar yılı olan birşey bu. Hatta ve hatta ülkemize özgü birşey de değil. Tüm dünya ülkelerinde devrecilik var. Garip bir sistem ama böyle gelmiş böyle gidiyor.
    Şöyle garip bir şey anlatmayı Size. Önceden bir arkadaşım vardı. Bu dediğim baya eski bir tarih. İlkokul arkadaşım liseye polis kolejini kazanmıştı. 3 yıl sonrası 4 yıl da akademi. Adam 7 yıl devreciliğe maruz kalmış hadi son seneyi sayma 6 yıl
    Poşetleri daha çok eziyorlardı önceden. Bende poşettim
    poşet derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 saniyeden fazla dayanamadım. Bunlara etek giydirip taburun önünde dans ettirecek komutan yok mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Beni de engellemiş. Bastım engeli geçtim en sonunda. 10 senedir bu forumdayım ilk defa birini engelledim.

Gerçek hayatta hiçbir yerde vasfı olmayan karaktersizler gelip sanalda ahkam kesip yargı dağıtmaya başlıyorlar. Son zamanlarda çok türedi bunlardan. Memlektte böyle boş beleş çok fazla insan var. Muhatap olmaya değmez.

Alıntıları Göster
    Bana "ben senden vasıflıyım" demişti

Gece 2 de girdim konuya. Sabah 9 da hâla buradaydı.

34 yaşında adam sabahtan akşama kadar forumda takılıyor.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    askeri lise farklı burası farklı orada normal insanlar var buradaysa 6 sene ömrü kalmış esrarcı barzolar

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    dünya zaten ütopyayı hayal edenler yüzünden de iyi değil, beklenti nekadar çok yüksekse hayal kırıklığıda o kadar yüksek olur. Az ile yetinmeyi bilmek lazım ama elindekileride iyi değerlendirmek lazım.

Bugün askerde yediğin haklı bir tokatın zararından çok faydaları vardır, tabiki şiddeti övmüyoruz burda, hayatında hiç zorluk görmeyen, kendini disipline edemeyen insanlar yaş ilerledikçe boşluğa düşmeye başlıyor, 2 lafı bir araya getiremeyen insanlar haline geliyorlar, evlenemiyor, iş hayatında başarılı olmayor, sosyal hahatı mahvoluyor ve sonucu da hiç iyi olmuyor. zorlukla yoğrulmak gerçekten verilmiş bir nimettir ama ülkemizde buna bende 2 çocuğu olan biri aile babası olarak evlatlarımızın ayağına bir taş zerresi gelmesin die çabalayıp duruyoruz.

ayağına taş gelmeyen biri nasıl yolda yürümesini öğrenebilir ki ? tüm dünya düz zanneder.

ama tekrar belirtiyorum, videodakiler zorba,kendini bilmez asalaklardır, askerde hatadan dolayı komutanından yenmiş bir tokat ve verilen disiplinden iyi bu devirde bulacak sayılı nimetlerdendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

dünya zaten ütopyayı hayal edenler yüzünden de iyi değil, beklenti nekadar çok yüksekse hayal kırıklığıda o kadar yüksek olur. Az ile yetinmeyi bilmek lazım ama elindekileride iyi değerlendirmek lazım.

Bugün askerde yediğin haklı bir tokatın zararından çok faydaları vardır, tabiki şiddeti övmüyoruz burda, hayatında hiç zorluk görmeyen, kendini disipline edemeyen insanlar yaş ilerledikçe boşluğa düşmeye başlıyor, 2 lafı bir araya getiremeyen insanlar haline geliyorlar, evlenemiyor, iş hayatında başarılı olmayor, sosyal hahatı mahvoluyor ve sonucu da hiç iyi olmuyor. zorlukla yoğrulmak gerçekten verilmiş bir nimettir ama ülkemizde buna bende 2 çocuğu olan biri aile babası olarak evlatlarımızın ayağına bir taş zerresi gelmesin die çabalayıp duruyoruz.

ayağına taş gelmeyen biri nasıl yolda yürümesini öğrenebilir ki ? tüm dünya düz zanneder.

ama tekrar belirtiyorum, videodakiler zorba,kendini bilmez asalaklardır, askerde hatadan dolayı komutanından yenmiş bir tokat ve verilen disiplinden iyi bu devirde bulacak sayılı nimetlerdendir.
    Birader sen hayatında hiç zorluk çekmemşi biri olarak , tokat yemeye bu kadar meraklıysan o senin sorunun

Ne zorluklarla ailesini bırakıp oraya gidenler var , sen tokat mokat diyorsun.

Ailen seni süt çocuğu gibi yetiştirdi diye herkes tokat yemek zorunda değil

• ulan çocuk hala rica etsem bırakır mısın diyor kibarlığa bak helal olsun

sondaki abim adamın dibisin , burdaki çocuğa zorbalık yapanlardan milyon kat yüreklisin
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Birader sen devreciliği ve bu videoda ki kekoları mı savunuyorsun? Böyle olaylar geçmişten beri var diye normal mi karşılansın yani? Bu düzenin değişmesi gerek diyeceğine olayı normal görüyorsun.

• Hulisi akarin talimatiyla işlem başlatılmış geçmiş olsun bu kekolara

• Askerliğinin bitmesine bikaç gün kalan bi bebe vardı. 1-2 aydır falan görüyordum arada, bana abi derdi hatta. İlk defa akşam yemeğinden sonra 10 dakka tv izleyim dedim. O zaman kadar hiç tv izlememiştim orada, çok saçma şeyler izliyorlardı :) Geçtim oturdum en öne ortaya.

Bu en üst devreydi, hatta devrelerinin çoğu gitmişti. Benim yanımda oturan çocuk da bunun bi alt devresi. Bu geldi önümüze bana dediki "sen kalk arkaya geç", yanımdakine de "sen de yana kay, ben oraya oturacam dedi" sonra ortaya bağırdı "herkes ..tünün yerini bilecek" diye. Ben de sakince umursamadan "benimkinin yeri burası" dedim. Bi afalladı, bişey diyemedi. 2-3 saniye sonra yanımdaki çocuk kalktı, bu oraya oturdu. 5 dakka sonrada kalktım gittim zaten.

Bana abi diyen bebenin bunu yapması garibime gitmişti. Bi de komik bi olaydı onun için unutmadım.

• Acemi askere yapılan eziyet

Askeri savunan tek bir asker var o da büyük ihtimalle KÜRT. Terliğini bile giymemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Birader sen devreciliği ve bu videoda ki kekoları mı savunuyorsun? Böyle olaylar geçmişten beri var diye normal mi karşılansın yani? Bu düzenin değişmesi gerek diyeceğine olayı normal görüyorsun.
    Cidden sizin ve sizin gibilerin ruhsal terapiye ihtiyacı var.

Ne kadar okuduğunu anlamayan varsa forumda.

Yaz buraya savunduğum bir yazı hadi yaz kanıtla..

• suc tamamen oradaki usta askerlerde acemi askere yapılırda bu kadarı fazla ben askerde iken olmuştu bölük komutunanına şikayet ettik yüzbaşı Allahı var çok titizde o çavusu direkt diskoya gönderdi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.