Bildirim
ACELE YARDIMMMM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ilaçlı mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 23 Temmuz 2011; 15:47:30 >_____________________________ -
? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: floria
?
hocam oyunlar orjinal mi ?_____________________________ -
evt.Ama genelde online oyunları deniyorum yani indiriyorum onları da çalıştırmıyor:S _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: floria
evt.Ama genelde online oyunları deniyorum yani indiriyorum onları da çalıştırmıyor:S
hocam yardımcı programlar yüklü mü? Directx falan_____________________________ -
evt yüklü.Pek anlamadıgım icin soruyorum ekran kartım oyunları çalıstırabilecek düzeydemi yani ondan kaynaklanmıo farklı bi sorunmu var _____________________________ -
tskrler bi deniym bakalım olcakmı:S _____________________________ -
olmuyor denedim söylenenleri.online bi oyun açim dedim.Grafik kartın kabul edilmedi veya grafik kartının sürücüsü aktif değil diyor:D _____________________________ -
olmuyor denedim söylenenleri.online bi oyun açim dedim.Grafik kartın kabul edilmedi veya grafik kartının sürücüsü aktif değil diyor:D _____________________________ -
bilgisayarınızın aygıt yöneticisine girin orada ekran kartını bulup özelliklerinden sürücüyü güncelleştir deyin. _____________________________ -
yaptım yine olmadı yaaa.cıldırcam simdiii _____________________________ -
konu yanlış yerde _____________________________ Ne kadar yükselirsen uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X