Şimdi Ara

Acele Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu Resmin baskı şeması lazım ben yapmayı bilmiyorum yapandan Allah razı olsun

• Malzemeler çok fazla değil delikli pertinax üzerine dizilebilir.
  • bir de bu devre çalışırmı
  • Çalışır ama profesyonel bir devre değil. untayk arkadaşımız ses devrelerinde oteritedir onu bekleyelim
  • bu ne devresi? kazanç pek yok gibi. ne işe yarıyor?
  • 2 kanaldan sanal 4 kanal devresi
  • Bu devre çalışır ve melih dostumuzun da dediği gibi çok profesyonel bir devre değil. Ancak suni de olsa 2 kanalı 4 kanala çevirir.
    Burada ilk 4 opamp/işlemsel kuvvetlendirici sadece buffer/yani 0 kazançlı ama akım kazancı sağlayan birer tampon devre , sonraki 2 opamp ise sağ ve sol kanalın birleşiminden merkez ve tek olarak bir arka hoprlör kuvvetlendiricisi çıkışı sağlamaya yöneliktir. Ayrıca 741 yerine biraz daha az gürültülü olan bir adet TL074 ve bir adet de TL072 entegre kullanılması daha iyi olur.
    Ben Boardmaker programı kullanıyorum. isterseniz bu programda besleme devresi ile birlikte bir çizim yapabilirim size. Farkında iseniz bunların ardına bir de güç kuvvetlendiricisi gerekecek... Ampli yani. Bir de tam olarak yapmak istediğiniz sistemi biraz tarif edebilirseniz , başka aklımıza gelebilecek fikirler ortaya çıkabilir. Ayrıca hemen hemen tüm pcb yapanlar boardmaker programını tanıdıklarından pcb bastırmakta problem yaşamazsınız.
    Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    18 yıl önce açıldı
    YARDIM!!
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu devreyı ıyı dusun mussun ama çok basıte kacıyor hayalı 4 kanal olacak yanı değişen hiç bır sey yok elektronığı kandıramazsın onun yerıne dırek 907 ile uygulama yapacak olursan daha iyi olanak alırsın
  • BASKI ŞEMASINI ÇIKARAN VARMI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.