Şimdi Ara

ACELE Windows Wista önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • betasını kurucam birazdan.. öneriyomusunuz arkadaşlar önermiyomusunuz.. ?? acele tavsiye lütfen.. aratıcam forumda varmı diye ama yoksa güncel ve legal bi link verirseniz sevinirim yükleme için

• vala ben beta1 in torrent ini buldum hala bitemedi 5 gündüraz kaldı bakalım nedir ne değildir görücez inş.
  • Arkadasım burda Beta bir isletim sisteminden bahsediyoruz.Bunu ne amacla kullanacagına baglı.Oturup test edicem,bug arayacam,goruslerimi microsofttaki arkadaslarla paylasıcam diyorsan hic durma kur derim.Ama surekli kullanıcam diyorsan Beta bir isletim sistemini hatta tek bir programı beta olarak surekli pek akıllıca degil diye dusunuyorum.Ama benim isim gucum yokbos vaktim var,merak ediyorum diyorsan kur hevesini gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 9 Ekim 2005, 1:20:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Arkadasım burda Beta bir isletim sisteminden bahsediyoruz.Bunu ne amacla kullanacagına baglı.Oturup test edicem,bug arayacam,goruslerimi microsofttaki arkadaslarla paylasıcam diyorsan hic durma kur derim.Ama surekli kullanıcam diyorsan Beta bir isletim sistemini hatta tek bir programı beta olarak surekli pek akıllıca degil diye dusunuyorum.Ama benim isim gucum yokbos vaktim var,merak ediyorum diyorsan kur hevesini gider.

Bu arada Kemnam arkadasım attıgın mesajın arkadasa ne gibi bir faydası olabilir cozebilmis degilim dogrusu.Lütfen post olsun diye degil yardımcı olmak icin mesaj atalım,bu gibi forumların amacı budur.

kharia saol kardeş yeterince açıklayıcı oldu mesajın bende xp ye devam ediyorum.. vista çıkana kadar bekliycez artık.. arkadaşada kızma oda bişeyler paylaşmak istemiş ite kendince

• Arkadaşlar gereksiz tartışmalara girip topic'i amacından saptırmayalım lütfen.
    İyi forumlar dilerim.

• http://forum.donanimhaber.com/m_3626129/tm.htm

Burayı bir ziyaret edip bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 9 Ekim 2005, 1:32:28 >
  • teşekkür ederim hasok arkadaşım çok yardımcı oldu linkin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.