Şimdi Ara

ACELE SATILIK JBL---INFINITY--FOR-X--FROF. TESISAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    JBL GT-4 1000W 30CM SUBWOOFER (KABINLI) (ADRESTE KABINSIZ GOSTERIYO VE ADRESTE FIYATA DAHIL DEGIL KABIN)http://www.magza.com/pinfo.asp?pid=960

INFINITY REFERANCE 5010 CS BASTİZhttp://www.otohifimarket.com/showProd.asp?ProdId=1855

INFINITY REFERANCE 6510CS BASTİZhttp://www.tunersmarket.com/showProd.asp?ProdId=1854

FOR-X X.54 2500W 4 CHANEL AMPLI (BU ANFI COK KALITELIDIR ANCAK BEN ANFININ FIYATINI BULAMADIM SİZ ARASTIRABILIRSINIZ)

YUKARDAKI LINKLERDE KDV BELIRTILMEMIS OLUP FIYATLARA DAHIL DEGILDIR .
    BURADA VERDIĞIM BUTUN MALZEME YAKLASIK 3 HAFTA ARABAMDA TAKILI KALMISTIR MALZEME YAKLASIK 2 AYLIKTIR GARANTILERI VE HERTURLU KUTU VE KULLANIM KLAVUZLARI MEVCUTTUR HEPSI ORJINALDIR SUBWOOFER KABINLI HALDEDIR
    HEPSI İÇİN 950 YTL İSTIYORUM
    İLGILENEN ARKADASLAR BANA selfcontrol_@hotmail.com adresınden ulasa bılırler

PIYASA FIYATINI HESAPLAYALIM
    INFINITY 6510cs 331.500YTL
    INFINITY 5010CS 314.500YTL
    JBL-GT4 SUBWOOFER 220.000YTL+KABINIDE VERICEM
    BUNLARI TOPLARSANIZ 850.000YTL GELIYO BUNA FOR-X X.54 2500W ANFI VE KDV YI EKLERSENIZ SIZE BU TESISAT 1,500YTL YE GELIR BEN BU İŞLERLE URASIYORUM BEN YALANYOK 1300YTL YE ALDIM İSTEYENE FATURALARI GOSTERILIR YANI OYLE DIYIM OK BEKLIYORUM..

BU MALZEMELERIN ISTEDIGINIZ HER MUZIKCIDE KONTROLUNU SATIN ALIRKEN YAPTIRABILIRSINIZ MALZEMELERIN KALITESINI ARASTIRIN BEN BU İŞLERLE ILGILENIYORUM ÖZELLIKLE SECTIM BU MALZEMELERI ZATEN 2 YIL GARANTISI VAR MALZEMELERIN HEPSI ORJINALDIR.

HEPSİ İÇİN 950 YTL İSTIYORUM KENDIM 1300YTL YE TOPLADIM BU MALZEMEYI COK IYI SES ALICAKSINIZ EMIN OLUN YENI ARABAMDA MALZEME TASIDIĞIM İÇİN YETERLI ALAN YOK SATMA NEDENIM BU.ADRESIM
    selfcontrol_@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRİVERWRX -- 21 Ağustos 2006; 22:36:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sistem güzel bende bunların bayiliğini yapıyorum dediğin fiyat doğru 1250-1300 fln alışı
    for-x 54 e gelelim 2500 watlık 4 kanallı iyi bir anfi satış fiyatım ise 275$ kdv dahil artık siz hesaplayın sistem cidden ucuz
    not:satıcı ile en ufak bi alakam yoktur ilan cidden ucuz belirtmek istedim alıcılar için
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpertas

sistem güzel bende bunların bayiliğini yapıyorum dediğin fiyat doğru 1250-1300 fln alışı
    for-x 54 e gelelim 2500 watlık 4 kanallı iyi bir anfi satış fiyatım ise 275$ kdv dahil artık siz hesaplayın sistem cidden ucuz
    not:satıcı ile en ufak bi alakam yoktur ilan cidden ucuz belirtmek istedim alıcılar için

BAK ARKADAS SATICISIYMIS ARKADASLAR BANA INANMAYAN MALZEMELERI ARASTIRSIN FIYATLARINI BULSUN KALITELERINI SORSUN YANI GERCEKTE COK IYI CALISIYO VE UCUZA SATIP BU ISI BITIRMEK İSTIYORUM ÇURUMESIN GUZELIM TESISAT BI KENARDA AYRICA BEN ANFININ FIYATINI BILMIYODUM 275$ MIS ONUDA ÖĞRENDIK

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.