Şimdi Ara

Account Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyuna uzun süre ara vermiştim. Şimdi tekrar oyuna dönmek istiyorum fakat şifremi hatırlamıyorum. Şifreyi sıfırlamak istediğimde bana e-posta,cdkey ve character name soruyor. Elimde e-posta ve cdkey var ancak character name hatırlamıyorum. Ticket atacak kadar ingilizcem yok. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • Cd key olduğu için verirler bilgileri.Belki biraz uğraştırırlar, ilk oyunun hesabı için benzer sorunla karşılaşmıştım kayıtlı maili hatırlamıyordum.1-2 ticketa çözdüler.

    Açıklama kısmına *Hello, coming back after a long break but don't remember my account name.Could you help me please ?* tarzı kısa birşeyler yazabilirsin.Diğer gerekli bilgileri de eksiksiz doldurki hesabın senin olduğunu anlasınlar, e-posta/şifre/cdkey gibi.
  • 1 hafta önce mail değiştirmek için ticket attım. ticketa 10 dk da cevap verdiler maili değiştirmek için gerekli olan linki postama gönderdiler. 4 gün öncede laurels ile alınan aksesuarlardan birini yanlış çektim. ticket attım. 20 dk da çantama istediğim aksesuarı koymuşlar. korkma ticket at. gw2 support hayatımda gördüğüm en duyarlı gm lerde oluşuyor ve ultra hızlılar. böyle bir şey görmemiştim hiç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.