Merhaba arkadaşlar bir akrabam için acces point almam lazım bütce 50tl civarlarında hiç kurulum sıkıntısı olmaması lazım fazla bir bilgileri yok onlar adına sorun çıkarmasın yani ip falan ayarlama gibi derdi olmasın kabloyu taksınlar şifreyi fln ayarladıkdan sonra kullanılsın yeter ev içinde kullanıcak kadar çekim gücü yeter şimdiden teşekkürler
Merhabalar, Bu soruya ek olarak bende bir soru soracaktım. Arkadaşımla interneti paylaşıyoruz. ama yakın zamanda arkadaşım tivibu aldı. Tivibu kullanabilmek için ZyXEL P2602HWL D1A model bir modem aldı. O günden beri internet bağlantısında sorunlar yaşıyorum hem yavaşlık hemde sık sık bağlantı kopması gibibu nedenle; 1. Bağlantıdaki yavaşlık Tivibu dan mı kaynaklanıyor? 2. Yukarıdaki model access point kullanımı için uygunmudur? 3. Sorunum Access Point kullanılarak çözülebilirmi? 4. Bu modemle her model access point kullanabilirmiyim yoksa aynı markadan birini mi kullanmalıyım?
Önerilerinizi bekliyorum teşekürler.....
Arkadaşlar elimizde birde yine ttnetin verdiği ZyXEL P-660N-T1A model wireless modem var bu modemle diğerini birbirine bağlayıp bunu access point olarak kullanma şansımız nedir ayarlarını yapmakta yardımcı olabillecek kimse varsa çok minnettar kalırım. teşekürler