Şimdi Ara

Access Point şifre koyma problemi lütfen yardım!AL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde US Robotics 5441 access point var. AP yi resetledim tekrar kurdum anında internete bağlandım ancak şifrelenmiş değil herkese açık! Daha önce yapmıştım ancak nasıl yaptığımı hatırlayamıyorum:(

Problem şu access pointin algılayıcı programına girdim benim ip mi görüyor ancak ben modemi göremiyorum onu görsem herşeyi halledeceğim:

MAC ADRESS - IP ADRESS - NAME

diye kutucuğun altında seçilecek hiçbirşey yok ALGILA diyorum bulamıyor onu
    görmesini sağlamam lazım.

If your device isn't listed, make sure it's installed correctly... Düzgün de yüklendi nasıl yapacağım :( Daha önce yapmıştım lanet olsun :(:(:(

-------------------------------------------------------------------------------

USR nin destek sitesinde ise problemimle ilgili şöyle bir şey demişler:

Wireless MAXg Algılama Yardımcı Programı bağlantı kurmak istediğim Range Extender'ı algılamıyor.

Olası Çözüm:

Range Extender'ın tüm bağlantılarının sorunsuz olduğundan emin olun.

Olası Çözüm:

Ağı tekrar taramak için Detect (Algıla) düğmesini tıklatın.

Olası Çözüm:

Bağlanmak istediğiniz Range Extender Detect (Algıla) düğmesine tıklattıktan sonra da bulunamıyorsa, aşağıdaki adımları izleyin:

Range Extender'ın bağlı olduğu ağ aygıtında, istemci listesini görüntüleyebileceğiniz bir çeşit Internet Kullanıcı Arayüzü bulunmaktadır. Bu istemci listesini ağ aygıtınızda görüntülemek için gereken adımları uygulayın. Bu bilgilerin nasıl görüntüleneceğini belirlemek için ağ aygıtının belgelerine başvurun.
    Range Extender'ın yerini tespit etmek için Range Extender'ın ve istemci listesinde görüntülenen öğelerin altındaki etikette bulunan LAN MAC adresini doğrulamanız gerekir. Gelecekte kullanmak amacıyla Range Extender'ın IP adresini yazın.
    Internet tarayıcısını açın, Range Extender'ın IP adresini girin ve sonra da Enter tuşuna basın. Böylelikle Range Extender'ın Internet Kullanıcı Arayüzü açılacaktır. Range Extender'ın bağlı olduğu ağ için tüm bağlantı bilgilerinin doğru olduğundan emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper26 -- 20 Aralık 2009; 0:22:28 >

• AP yi resetledim tekrar kurdum demişsin şimdi giremiyormusun ayarların
    Direk Ap nin ip si ile giremiyormusun anlamadım. IP yi bilmiyorsan
    Modem ayarlarına girip oradan AP nin ip sine bakabiliyorsan bak
    olmadı modem 192.168.1.1 ise 192.168.1.2 192.168.1.3 dene yada
    resetlediğinde fabrika ayarındaki IP sine 192.168.5.1 gibi dönüyor olabilir klavuzuna bir bak
  • Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

İnternete girebiliyorum şuan access point ile onda problem yok sorunsuz çalışıyor fakat şifre koymak için 198.192.1.1 sitesine girmek isteyince şifre istiyor onu da ben bilmiyorum ne denediysem olmadı ne olabilir onun şifresi? admin admin denedim resetleyince o oluyor dediler o da olmadı:

Öncelikle bu çıkıyor seçiyor ve ilerliyorum bu tamam :

Hemen ardından bu çıkıyor ve seçecek hiçbişey yok : Ne yapmam gerekiyor ??

• Detect e bastıgında Ap yi görmesi sana bir ip vermesi lazım neden bulamıyor anlamadım Ap ile bilgisayarını Cat5 ile bağlayıp arama yap arayüze girmeye çalış
  • Tamam onu da bir deneyeceğim gerçekten çok teşekkürler.
    Aklınıza başka bir fikir geliyor mu?
  • sarper26 arkadasim sizin apnizin daha once kullanirken ipsi kacti? cunku eskiden baglanip reset attikdan sonra baglanamiyorsaniz nedenlerin en basinda ip ayarlari geliyordur. Su sekilde

daha onceden kullandiginiz ip grubu 192.168.0.xx iken modeme reset attikdan sonra ip grubu degismis olabilir yani ip grubunuz 192.168.1.xx olmus olabilir. bu yeni grupdan sonra bilgisayarinizda 192.168.1.xx sahip bir ip alacaktir ve apye ulasamazsiniz. Daha detayli bilgi icinwww.wirelessanten.com
  • msty19 arkadaşım teşekkür ederim demek istediğinizi anladım fakat çözüme dair bir bilgim yok :(
    ap min önceki ip sini bilmiyorum. Ben o eski ip ye dönebilir miyim ya da AP'yi nasıl tanıtabilirim?
    Bu arada cat5 kablosuyla da bağladım ordan ulaşmaya çalıştım oradan da olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarının ip si sabit mi yoksa modemden mi alıyor ip yi sanırım Ap nin standart ayarlarında ip yi modemden alacak şekilde düzenlenmiş. Direk bilgisayara bağladığında bu yüzden bağlantı kuramamış olabilirsin
    Modemin DHCP server özelligi açıkmı bir kontrol et Ap ye bir ip atamıyor olabilir.
  • www.wirelessanten.com platformunda sorunuza cevap verilmiştir
  • D-Link Acces point şifreleme için gerekli resimli paylaşım aşağıdadır
    Öncelikle ağ bağlantılarını açıp kablosuz ağ bağlantısına sağ tıklayıp özelliklere girersek aşağıda gördüğümüz ekran karşımıza çıkacaktır

İnternet iletişim kuralları <> Özellikler tıklıyoruz.
    Sonra 2. resimde görülen ekran çıkıyor karşımıza aynen resimdeki gibi dolduruyoruz.

Adres satırına 192.168.0.50 girip enter tıklayınız kullanıcı adı ve şifre isteyecek kullanıcı da şifre de admin dir.

işlem tamamdır şimdi internet iletişim kuralları <> özellikler tıklayıp hepsini otamatik ayarlayarak internete girebilirsiniz. otamatik ayarlamazsanız internete giremezsiniz önemli bilgi.

• rerdeo R kullanıcısına yanıt
    çok tşkrler ama @rerdeo fotoları neden göremiyorum
  • aynı sorun bende de var. us 5451 bilgisayara 192.168.2.1 atadım access poiti bağladım. Algılama programını kurdum ama bulmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.