Şimdi Ara

Access Point Önerisi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ben evimin 100 metre ilerisindeki bir modeme bağlanmak istiyorum. Fakat bilgisayardaki anten yeterli gelmiyor yani sinyal alamıyorum. O modemden sinyal almak için ne almalıyım? İnternnette Access Point diye geçiyor ama sizden tam bilgi almak istiyorum.

Yardımlariniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• modemin marka modeli de bu iş için önemlidir. Kimi modemler access point olarak da kullanılır. Ayrıca bazı üretici firmalar kendi markaları dışında AP leri bağlatmazlar. İlla marka istiyorsan Cisco derim ben. Onun dışında modeminiz airties ise kendi ap leri hatta yine ap görevi görebilen modemleri de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

modemin marka modeli de bu iş için önemlidir. Kimi modemler access point olarak da kullanılır. Ayrıca bazı üretici firmalar kendi markaları dışında AP leri bağlatmazlar. İlla marka istiyorsan Cisco derim ben. Onun dışında modeminiz airties ise kendi ap leri hatta yine ap görevi görebilen modemleri de mevcut.

Peki nasıl kullanılıyor ap ler?

• Yani hocam benim istediğim: Ben kendi bilgisayarıma bağlayacağım veya prize takarak da olabilir; ve o modemden sinyal alabileceğim bir anten istiyorum. Bunun için ne almam gerekiyor?

• bi yardım edin arkadaşlar lütfen.

• Tplink alabilirsin

http://www.ideasbilgisayar.com/detay.asp?id=1315

yukardaki üründe universal repeater modu ile sinyali tekrarlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outdoor Access Point Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

Tplink alabilirsin

http://www.ideasbilgisayar.com/detay.asp?id=1315

yukardaki üründe universal repeater modu ile sinyali tekrarlarsın

Bunu kendi pc me takacağım değil mi?

• Alma tavsiye etmem tp link i hele repeater modu cok kotu

• universal repetar kullanmak icin almistim odamda internet cekmiyo repeater odamdan yaklaşık 10 metre uzaklıkta. 8 mbit internetim var odamda kullanabildiğim 0.50 mbit kadar bisey oluyo normal mi bu ?
  • Normal degil kurulumunu tekrar yap . Repater modunda bir calisiyor arada kendi kendine duruyor calisiyor kapatip acmak gerekiyor stabil degil yoksa ayni hizda dagitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

Normal degil kurulumunu tekrar yap . Repater modunda bir calisiyor arada kendi kendine duruyor calisiyor kapatip acmak gerekiyor stabil degil yoksa ayni hizda dagitiyor

Hocam ne almaliyim peki? Ben bu access pointi interneti alacagim kablosuz modeme baglayamam. Yani kendi pc me baglayim o modemin sinyalini almaya calisacagim. Cevabinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

Normal degil kurulumunu tekrar yap . Repater modunda bir calisiyor arada kendi kendine duruyor calisiyor kapatip acmak gerekiyor stabil degil yoksa ayni hizda dagitiyor

Hocam ne almaliyim peki? Ben bu access pointi interneti alacagim kablosuz modeme baglayamam. Yani kendi pc me baglayim o modemin sinyalini almaya calisacagim. Cevabinizi bekliyorum.

Access point alma tplinkin felan usbden baglanan wireless aleti var ne deniyorsa ona iste ufak bir sey . Al ondan kullaniyorum ben memnunum yalniz uzaktan cekmek istiyorsan anten alacaksin. Hem access pointe gore daha ucuzdur aradaki farka anten alirsin . Access point alsanda antensiz o kadar cekecegini zannetmem

• Sabit kullanacaksan wifi dongle ama evin çoğu yerinde çekmesini istiyorsan ap alman gerek tplink işini görür airties ta alabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

Access point alma tplinkin felan usbden baglanan wireless aleti var ne deniyorsa ona iste ufak bir sey . Al ondan kullaniyorum ben memnunum yalniz uzaktan cekmek istiyorsan anten alacaksin. Hem access pointe gore daha ucuzdur aradaki farka anten alirsin . Access point alsanda antensiz o kadar cekecegini zannetmem

anten ne almalıyım peki hocam? Baglanacagim nokta pc den 100 metre uzakta. Dışarıda. En az kaç olmalı frekansı falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

Sabit kullanacaksan wifi dongle ama evin çoğu yerinde çekmesini istiyorsan ap alman gerek tplink işini görür airties ta alabilirsin

Hangi ap yi önerirsiniz hocam? Notebook icin istiyorum. Antende almali miyim? Ve alırsam onu ap'ye takabilir miyim?

• Bende TP-Link WA5210G var bir sorun çıkarmadı. Ürüne ekstra müdahalede bulunmadan sadece balkonuma taktım 4.2 km mesafede olan yerden sinyal alıyor.(sinyal gelen yerde aynı cihaz var ama oraya bağlanmadım şifreyi bilmiyorum) Yaklaşık 100-150 metre olan bir yerden interneti alıyorum işimi görüyor client modunda(kablolu olarak) bağlanıyorum, herhangi bir kopma yaşamadım. İnterneti kablosuz olarak almak istiyorsan modemin şifreleme türü WEP modunda olmalı aksi taktirde kablosuz olarak olmuyor.
  • Dis mekansa pahaliya patlar soyliyeyim . Simdi bak ikisinden birini yap ya bir repeater al yanina dis mekan anten al sinyali tum eve yay( repeater tplink olmasin ) . ya da su usbden baglanan ufak wireless aletlerinden al yanina dis mekan anten al burda tek taktigin bilgisayar yararlanabilir . Dis mekan anten almazsan sen sinyali gorursun ama durmadan kopmalar olacaktir .

• quote:

Dis mekansa pahaliya patlar soyliyeyim . Simdi bak ikisinden birini yap ya bir repeater al yanina dis mekan anten al sinyali tum eve yay( repeater tplink olmasin ) . ya da su usbden baglanan ufak wireless aletlerinden al yanina dis mekan anten al burda tek taktigin bilgisayar yararlanabilir . Dis mekan anten almazsan sen sinyali gorursun ama durmadan kopmalar olacaktir .

çok teşekkur ederim hocam. Peki son olarak dış mekan antende ne önerirsiniz. Kaliteli olsun, dediginiz gibi kopma yasanmasin istiyorum.

• quote:

yeniden kurdum ama yine aynı sorun var modeli airties air 4400
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.