Şimdi Ara

Access Point KURULUMU YARDIM.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde asus wl-520g model access pointi var bunun kurulumu hakkında bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.ne yaptıysam kuramadım gitti.kablo olarak bağlanıyo ama wireless olarak denediğimde bağlanmıyor.
    bunun kurulumu hakkında bilgi verirseniz veya bi link verirseniz çok iyi olcak.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.saygılar.

http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=43&l3=0&model=492&modelmenu=1

• access pointler sadece kablolu modem e wireless özelliği kazandırmak için kullanılan aletlerdir

kurulum için öncelikle kılavuzunu okuman daha sonrada modemin içine girip gereken ayarları yapman gerekir

bunun browserine 192.168.1.1 yada 10.0.0.2 yazmayı dene olmazsa kılavuzuna başvur

tüm ayarları yapmana rağmen bağlantı sağlayamıyorsan bilgisayarının kablosuz ağ ayarlarına girip dns lerini otomaik değilse otomatik seçeneklerine çevirmeyi dene

buraya tıkla bende açılmadı ama sende açılırsa göz atarsın

yinede takılırsan sor

• merhaba bende planet access point wap-4035 var ben buna nasıl şifre koyabilirim arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun çünkü çok zor durumdayım kitapçıkta verilen ip 192.168.0.1 ama olmuyor nasıl bulabilirim ip sini lütfen bana yardımcı olurmusunuz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.