Şimdi Ara

Access Point arayüzüne giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ZyXEL access points aldım. 3 kat aşağıdan kablo ile evime internet geliyor. Her türlü bağlantıyı yaptık hallettik, kablosuz olarak bağlanabiliyoruz.

SORUN ŞURADA AP ARAYÜZÜNE GİRİP WİFİ'YE ŞİFRE VEREMİYORUM. BU HALDE DE HERKESE AÇIK HALE GELDİ WİFİ. BÖYLE OLMASINI DA İSTEMİYORUM.
    BİLEN ARKADAŞLAR BİR YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİM. AP'NİN VERİLEN KİTAPÇIĞINDA 198.168.1.1 YAZIYOR, GİRİYORUM MODEMİN ARAYÜZÜNE GİRİYOR.

ACİL YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM.

bağlantıyı kesip cihazı pc ye kablo ile bağlayıp pc ye manuel ip verip sorunu çözebilirsiniz
  • anladığım kadarıyla modem ile ap niz aynı ip yi almış buda 2 cihazdan birinin diskalifiye olmasına neden olur. Mevcut internet ağınızdan çıkıp Ap nize kablolu olarak bağlanın. Tabi dhcp varsa kendi pc nize static ip vermeyi unutmayın. aynı blok ip verin daha sonra tekrar bağlanmaya çalışın eğer hala bulamıyorsa arkadan resete basıp tekrardan yapılandırın. apye farklı bir ip girin

Orijinalden alıntı: burrnn

anladığım kadarıyla modem ile ap niz aynı ip yi almış buda 2 cihazdan birinin diskalifiye olmasına neden olur. Mevcut internet ağınızdan çıkıp Ap nize kablolu olarak bağlanın. Tabi dhcp varsa kendi pc nize static ip vermeyi unutmayın. aynı blok ip verin daha sonra tekrar bağlanmaya çalışın eğer hala bulamıyorsa arkadan resete basıp tekrardan yapılandırın. apye farklı bir ip girin

Hocam sağolun connaught arkadaşta sizinle benzer öneriler sundu, hallettim cevabınız için teşekkür ederim.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.