Şimdi Ara

Accent Admire 1.6 vs Astra 1.6 Cdti 136 hp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Performance.

quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

o astra bende olacaktiki :) agirlik farki ve ozellikle pilotaj cok onemli faktor. ancak yinede bence mesele surucude bitiyor. Misal gitmiyor dedikleri 1.3 cdti ile passat vectra megane focus vs rahat geciyorduk ve bunu trafige kapali alanda es dost araclariyla deniyoruz. Ama ayni araci kuzenim kullandiginda boy boy fark yiyordu :)

diğer passat vectra megane focus...vs. kullananların ehliyetleri var mıydı

cdti astra 0-100 fabrika değeri 13,7sn de

0-100 13.5 Saniye olan araçla 0-100 ü 11 saniye civarı olan araçları geçmek

1.3 cdti astrayıda 1.6 tdci focus uda kullandım o astranın ne kalkışta ne roll de focusu yakalama şansı yok.

Konu da tenekeden farkı olmayan benzinli Accent ve tank gibi Astra karşılaştırması yapılmış. bizde benzer bir testi fakat Accent gibi teneke olmayan aynı hacimde motor olmasa bile güç oranları ve agırlıkları hemen hemen aynı benzinli ve dizel araçlarla yaptık. Ha şunuda söyleyeyim 1.6 dizel 90 hp focusun performansı astradan çokta iyi değil.

Ben focusu 115 veya 109 luk olarak hesap ettim 90 lık aklıma gelmedi

• Alman her zaman hızlandıkça kendıne gelır arkadaşlar ve yakıt dıger Japonlara gorede fazla yakar bu boyledır böylede gıder bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

Kavun içi dondurma vs Kağıt Helva arası dondurma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

Kavun içi dondurma vs Kağıt Helva arası dondurma

güzel örnek olmuş
  • bu arada bende zamaninda iki kez accent degistirdim ailedeki ilk araclarmizindan sayilir diyebilirim performansini az cok bilirim hafifliginin avantajiyla iyi kaciyordu fena degildi
  • hayallerimin arabası accent admire 1.6 105 HP.

Dedenin arsalar bi satılsa alıcam ama nerde bende o şans.
  • Üzülme hocam. 1.6 Astra alırsın.

Ondan sonra 1.9 mjet dobloya, 1.3 remapped mjet dobloya,aynı şekilde remapped yapılmış fiorinoya falan geçilirsin.

Bu 136 Hp neresinde bu arabanın acaba. Bizler de görebilecek miyiz bir gün bu beygirlerin hakkını verdiğini Opel'in.

Aaaah aah. Nerede A kasa Vectra'lar, F kasa Astra'lar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Üzülme hocam. 1.6 Astra alırsın.

Ondan sonra 1.9 mjet dobloya, 1.3 remapped mjet dobloya,aynı şekilde remapped yapılmış fiorinoya falan geçilirsin.

Bu 136 Hp neresinde bu arabanın acaba. Bizler de görebilecek miyiz bir gün bu beygirlerin hakkını verdiğini Opel'in.

accent astra focus vs gibi sedan,hb arabalardan neden dobloya fiorino gibi alakasız arabalara geçsin?ama son cümlen müthiş olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 9 Nisan 2014; 22:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

accent astra focus vs gibi sedan,hb arabalardan neden dobloya fiorino gibi alakasız arabalara geçsin?ama son cümlen müthiş olmuş

Hocam kalkista,isikta falan. Su 1.3 Astra J leri biliyorsunuz. Fiorino`ya Doblo`ya geciliyorum isiklarda deyip satan var arabasini.

O manada lafim. Karaktersiz Opel iste. Hem dunya para istiyor hem de orta ayarda bile bir performansi olan arac vermiyor musterisine.

A kasa Vectra GT`lerde yol bilgisayari olan bile var hocam ya. Hem donanim hem performans. Her ikisine hitap ederken nasil buralara getirdiler bu firmayi. Kufur ediyor adamlar resmen musterisine.

Butun kizginligim bugunku Opel`e.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Hocam kalkista,isikta falan. Su 1.3 Astra J leri biliyorsunuz. Fiorino`ya Doblo`ya geciliyorum isiklarda deyip satan var arabasini.

O manada lafim. Karaktersiz Opel iste. Hem dunya para istiyor hem de orta ayarda bile bir performansi olan arac vermiyor musterisine.

A kasa Vectra GT`lerde yol bilgisayari olan bile var hocam ya. Hem donanim hem performans. Her ikisine hitap ederken nasil buralara getirdiler bu firmayi. Kufur ediyor adamlar resmen musterisine.

Butun kizginligim bugunku Opel`e.

aynen hocam haklısınız doblo fiorino kalkışta fırlar,yol bilgisayarını duymuştum zamanına göre çok iyi bi donanım b kasadaki bilgisayarın konumununa ve özelliklerine hala hayranım

• Astra daha yeni, Dyno'ya soksak en az 133 hp civarı gelir.
    Aynı Dyno'ya Accenti soksak 85-90 hp arası bir değer çıkar.

Ilginçtir ki Kimse buna değinmemiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Herkez astrayı savunur gibi ama astra ağır demiş. Ağır olması bir hata değilmi? Olmaması gerekmezmi? Astra sahibi geçildim ama olsun benim aracım daha ağırmı diyordur? Bu ağırlık tüketimide olumsuz etkiler.
    Şimdi, 160 kmden sonra accenti yerdiciler gelir. 160 km den sonra kimin işine yarayacaksa...

trollukten oteye gidemiyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

quote:

Herkez astrayı savunur gibi ama astra ağır demiş. Ağır olması bir hata değilmi? Olmaması gerekmezmi? Astra sahibi geçildim ama olsun benim aracım daha ağırmı diyordur? Bu ağırlık tüketimide olumsuz etkiler.
    Şimdi, 160 kmden sonra accenti yerdiciler gelir. 160 km den sonra kimin işine yarayacaksa...

trollukten oteye gidemiyosun...

O dediğinden haberim yok. Ama sen iyi biliyorsan ondan olmaya devam edebilirsin.

• Arkadaşlar selam 2013 astra j sport 1.4Turbo-1.3dizel sport ve şu an da 1.6cdti sahibi biri olarak söylüyorum herkes varsayımlar üzerine konuşmuş çok fazla derine inmeden
    sadece şunu söylemek istiyorum sokaklara yarış için çıkıyorsanız başka astra güvenlik konusunda zaten kendini kanıtlamış bir araba elma ile elmayı kıyaslayın 320Nm 136 bglik bir araçtan
    bahsedildiğini unutuyorsunuz. 128lik i30 u 3 gün önce gördük dediğim gibi ortalığı celallendirmemek için fazla yazmıyorum. Not: test sürüşü ile arabayı tanıyamazsınız reflekslerini bilemezsiniz.
    Yol tutuşu fren mesafesi yakıt tüketimi gibi konulara girmeye gerek duymuyorum. Saygılar.
  • Benim 1.5 motor 90 bg yumurta kasa Accent bile kalkışlarda fark atıyor.Ama o farkı koruyabilmek önemli.Kısa mesefede bilememde,uzun mesafede Astra yer Accenti.

• quote:

azcık viraj çıksa olay biter zaten ne 160 ı.. i30 la bile kıyaslanmayacak aracı accentle kıyaslayacak değilsin herhalde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.