Şimdi Ara

Accelero Hybrid ile accelero xtreme III yükte farkları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar; soğutucu almak istiyorum fakat kafama takılan bir unsur var,

Accelero Hybrid ile accelero xtreme III oyunda yani yükte kullananlar farkını söyleyebilirlermi? şimdi extreme trde yok ama hybrid trde var fakat fiyatı kdv vs derken diğerinden haliyle tuzlu durum böyleyken hybrid kullanan ve extreme kullanan arkadaşlar battlefield 4 battlefield 3 oynuyorlarsa eğer yükte kaç dereceye geliyor yazabilirlermi?.

• Ekran kartınız eğer özel soğutma ise Oyun için ekran kartının hava soğutması yeterli bence.
    Extrem oc yapıcam derseniz siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Ekran kartınız eğer özel soğutma ise Oyun için ekran kartının hava soğutması yeterli bence.
    Extrem oc yapıcam derseniz siz bilirsiniz

Neye göre yeterli? ekran kartımı bilmiyosunuzki asus gtx 580 uzay türü bir ekran kartı kendi soğutucusu 5 para etmez cevap yazmak için yazmayın lütfen kullananlardan fikir almak istiyorum.
  • Kusra bakam dostum sadece yardımcı olmaya çalıştım belirtseydiniz ekran kartınızı durumu vs ilk mesajda neyse aradığınızı bulursunuz inşallah
  • Aynı soğutucuyu B.M.W nickli üye kullandı ve testlerini yayınladı. Ona PM'den bir danışın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Kusra bakam dostum sadece yardımcı olmaya çalıştım belirtseydiniz ekran kartınızı durumu vs ilk mesajda neyse aradığınızı bulursunuz inşallah

Sorun değil kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Aynı soğutucuyu B.M.W nickli üye kullandı ve testlerini yayınladı. Ona PM'den bir danışın bence.

hybridin testini biliyorum xtreme ile aynı oyunda kaç dereceye cıkıyor onu merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.