Şimdi Ara

acayip önemli nokia dan anlayan herkes baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben dubiden teyzem aracılıyla 8800 arte alcam ama dubaide çok fazla sahte varmış öyle dedişti ilengiz ve teyzem telefonunu orjinal mi sahte mi olduğunu anlamaz büyük bir ihtimal bana bi yardım edin teyzeme öle bişi demeliyim ki sadece orjinal 8800arte de olmalı

• Dostum evet özellikle 8xxx sahtesi çok olur.Şimdi teyzenin anlaması için yazılımdan felan bahseetmemiz imkansız.Tek yolu var teyzen telefon açıcak sana imei numarasını vericek sende kontrol ediceksin.
  • telefon 2. el statüsünde olur o zaman.
  • başka bi özelliğinden anlayamazmıyım imei numarasından başka yol yok mu
  • uppupp
  • kamerası net olup olmadığı + telefonun kutusu
  • telefonun arkasına baksın bataryayı söküp orda modeli fln yazar ordaki yazılardan birinde made by nokia veya made in finland yazmasına dikkat etsin... bunu kesin söle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 1 Ağustos 2008; 16:15:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • made by nokia lar sahte deil mi bu arada ben sahte olan made in finlinda da gördüm
  • tam tersi made by nokia telefonun orjinal olduğunu gösterir... ben n73 me aldım 1 hafta önce arkasına özellikle baktım made by nokia yazıyor mu die yazıyordu... forumda bir ara tartışıldı orjinal üretimi olduğu sonucuna varıldı...

edit: pardon daha yeni o konuya yeniden göz attım made by nokia fabrikasının çıkışını deil ürünün orjinalliğini belirtiyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 1 Ağustos 2008; 16:52:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

tam tersi made by nokia telefonun fillandiya fabrikasından çıktığını gösterir... ben n73 me aldım 1 hafta önce arkasına özellikle baktım made by nokia yazıyor mu die yazıyordu... forumda bir ara tartışıldı fillandiya üretimi olduğu sonucuna varıldı...

Çin malı lunalarda da öle yazıyo knka.Taklit ediyo çinliler en garanti yol imei
  • dediğim gibi bende forumda okumuştum arkadaşlar öle demişti... hatam varsa özür...
  • teyzemin telefonu aldığı yer garanti belgesi verirse sahte çıksada orjinali ile deiştirebilir mi
  • teyzenin yapacağı garanti bir iş değil bu.
  • walla bence teyzeni bilgilendirmen lazım başta yoksa başın yanabilir... Teyzen kaç yaşlarında teknolojiden anlar mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 1 Ağustos 2008; 17:05:34 >
  • 35 yaşında anlıyo denebilir ama telefonlar anlamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joga_Bonit0

35 yaşında anlıyo denebilir ama telefonlar anlamaz

Teknoloji iyi bilen biri bile 8xxx de yanılabilir.Daha önce kullanması lazım.O zaman eline aldığı anda anlardı.Ayrıca bir yol daha var sahtelerde arte temaları dorfmeister kuruder melodileri ve dupont tınısı yok ama teyzene nasıl anlatıcaz.
  • kmse bilmiyo m kolay bi yol
  • upppppppppppppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.