Şimdi Ara

Acaip paketlerin adami

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dunyanin en cok konusan milletiyiz aslinda soylemeyecegimiz seyleri soylemek icin milyarlarca lira oduyoruz bu yetmezmis gibi piyasada soyun soyabildiginiz kadar anlayisi hakim telefonunuza bir mesaj geliyor...

    Yukle 40 tl yi al 2 gb i bir 40 daha yukle al 1 gb i istedigin gibi konus istedigin gibi mesajlas ver megabayti anla beni vereyim parayi istedigin gibi ziplat beni kampanyasina uye olup 1 gb internet kazanmak istermisiniz..o zaman Yukle 40 tl yi al 2 gb i bir 40 daha yukle al 1 gb i istedigin gibi konus istedigin gibi mesajlas ver megabayti anla beni vereyim parayi istedigin gibi ziplat beni kampanyasina onayinizi verin daha kac gb kazanirmissiniz ogrenin.

    4 gb 39 tl ama en az 40 tl odeyin 1 gb kazanin sonraki pakette onun iki kati para tabi 39 yukleseniz saymayacak adam....sitesine giriyorsunuz kucucuk bir yazi sadece wap ve 3g hatta gecerlidir.....biz 4g kullaniyorduk amca ne oldu..

    Bu paket size uymadimi ...sabaha kadar konus sabaha kadar mesajlas baban yakalarsa hemen kac bol para yukle bol internet kazan gazi sonuna kadar fulle yukle cigabaytlari kokledikce kokle kampanyasi ilginizi cekebilir.....

    Normalde hic konusmayacagimiz kisilerle hic soylemeyecegimiz sozlerle konusmak icin tonla para oduyoruz ne guzel degil mi...ustelik bu bile birilerine yeterli gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 28 Mart 2017; 11:17:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.