Ben 10.sınıf MF öğrencisiyim TM ye geçmek istiyorum nedeni fizik kimya biyoloji sevmemem ve 9.sınıfa göre notlarımın ve netlerimin düşük olması.Ben TM ye geçince okul birincisi olacağımı düşünüyorum bunun nedeni fizik kimya biyoloji hariç diğer notlarım iyi olması.Geçen sene birinciydim .Katsayı kalktı mf avantajlı diyorlar ne yapayım yardım.İstedğim bölüm hukuk.
Eeee geç neyini soruyosun
kardeşim madem fizik kimya biyoloji sevmiyorsun sayısalda işin ne?
kardeş ben 9.sınıfta fizik kimya biyoloji severdim,notlarımda iyiydi birde katsayı kalktı fen yapacağın için hukuku kazanman daha kolay dediler ama fen yaptığımda TM-2 puanıma en fazla 20 puan etki eder ama okul birincisi olmadığım için 60 puan üzerinden belki 40 gelir hem ne belli benim fen yapamayacağım keşke geçmeseydim sayısala.Daha kararımı verdim kesin geçiyorum.Sene sonunda geçebilirim değil mi?
ben bir soru daha soracaktım şimdi ben 11.sınıfta TM ye geçmek istediğimde yazın tarih ve coğrafyayı vericem peki diyelim benim fizik ort 70 ama yazın sınava girdiğimde tarih ve coğrafyadan 95 aldım benim 95 ler fizik kimya biyoloji yerine mi geçer yani yıl sonu ortalamam artar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: WhitEagleCarsi
kardeşim madem fizik kimya biyoloji sevmiyorsun sayısalda işin ne?
+1, bende düsünüyorum zira 8 adet 1 1 adet 0 var
quote:
Orijinalden alıntı: ulas08fbfb
ben bir soru daha soracaktım şimdi ben 11.sınıfta TM ye geçmek istediğimde yazın tarih ve coğrafyayı vericem peki diyelim benim fizik ort 70 ama yazın sınava girdiğimde tarih ve coğrafyadan 95 aldım benim 95 ler fizik kimya biyoloji yerine mi geçer yani yıl sonu ortalamam artar mı?
vermiycen o dersleri Artık ders seçiliyor eski sistemde olsa yine vermiycektin 10 tm 11 mf olsa verirdin eski sistemde
biz tm cilere sallayan sayısalcılara cevap burada aslında mühendislikleri,eczacılıkları diş hekimliklerini hayal edip fen seçiyorsunuz sonra fen2 zor gelince kısa yoldan tm den mis gibi bölümlere kapak atma fırsatı geliyor elinize ama hala kalkıp da eee kardeşim eşit sınava giriyoruz ne avantajımız var sizde çalışın girin diyorsunuz.
Sana gelince güzel kardeşim hukuk istiyorsan katsayı engeli kalktı git tmye önün açık
Bende 11.sınıfta sayısaldan eşit ağırlığa geçmiştim,zaten eşit ağırlıktı alanım ama rehberlikçi çok zorladı git bi sayısalı gör diye,orda dersleri dinlemeye bak. Ben dinlemediğim halde denemelerde şuan 8-9 fen yapıyorum.Bulunduğun konumu avantaja çevir yani
yani şimdi ben vermicem ama fizik kimya biyoloji derslerinin yerini tarih coğrafya alcacak dimi.Benim tarih ve coğrafya notlarım fizik kimya biyolojiden yüksek yani benim yıl sonu ortalamam yükselir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme