Şimdi Ara

Acaba telefonum jblimi bi yardim edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefin lock olmustu telefonu tamire verdim unlock yapilmis sekilde ve blackra1n yuklu sekilde aldim.Daha demin bi yerde okudum jbli telefonlarda YouTube sorunu veriyomus bende de ayni sekilde telefonu aldigimdan beri YouTube girmiyor. Nasil anlicam aletin jbli oldugunu . Aleta 3g yurtdisi.

• Blackra1n yüklü diyorsun, JB'li işte....

Zaten ayrıca telefonum kilitlenmişti diyorsun cihazın yurtdışı ki kilitlendi verdiğin adam da Blackra1n ile JB yapmış sonra sn0w ile unlock etmiş. Yani yapılması gerekeni yapmış işte... Youtube olayını bilemem bende tıkır tıkır çalışıyor... Cihaz imzamda...
  • cydiada youtube fix arat..
  • push fix 2.0 indir (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania
    push fix 2.0 indir (:

Nerden indircem cydia ?Cunky cydiada Boyle program yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ker10kelecik -- 21 Şubat 2010; 22:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yse 4 ever
    quote:

push fix 2.0 indir (:

Nerden indircem cydia ?Cunky cydiada Boyle program yok

Blackra1n den cydia indirin sonra youtube fix indirin.push fix'in bu olayla alakası yok fakat tabii yurt dısı cihazsa cydia dan 6 dolardan push fix 2.0 almanız gerekli;)
  • 1.bendede aynı sorun vardı push fix 2.0 ile düzeldi
    2.sinful iphone da ücretsiz var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediklerinizi yaptim cydia indirmistim push fixi arattirdim yoktu tekrar yukledim yine arattirdim yine yok :(
  • kardeşim http://sinfuliphonerepo.com/ bunu ekle cydia ya (: sonra push fix yaz arat
  • quote:

kardeşim http://sinfuliphonerepo.com/ bunu ekle cydia ya (: sonra push fix yaz arat

Dediklerini bir bir yaptim AMA 2.0 yok 1.0 var :) indiriymmi? Bide indirdikten sonra ne yapcam cok saol yardimlarin icin kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ker10kelecik -- 21 Şubat 2010; 23:37:29 >
  • kardeş 2.0 daha iyidir bi kaç bide beyouriphone diye olacak onuda ekle arat nette var onu indir kur zaten cydia yönlendiriyor bir baştan başlatırsın telefonu en kötü düzelir (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.