Ruh halim hep dengesiz. Bir iyi hissediyorum, bir kötü. Anım anıma uymuyor, yapmam gerekenleri yapamıyorum. Sorumluluklarım var ama yapacağım işe bir gazla başlasam da birkaç güne hemen bıkıyorum. Sonra yine başlıyorum yine bıkıyorum... Böyle değişik bir döngü oluştu. Gayet iyi hissederken birden bire alakasız yere dünyam başıma yıkılıyor. Kişilik bozukluğu falan mı var anlamadım bir türlü. Psikoloğa, psikyatriye falan defalarca gittim ve hiçbiri beni anlamıyor, verdikleri ilaçlar da 0 etki sağlıyor. Çoktan bıraktım ilaçları falan kullanmamak üzere. Hayatım da yolunda gitmiyor tabi. Potansiyelli bir insan değilim, her işim tırt. Bunun da etkisi var ama yine de bir an dirilmek için bir umut doğsa da üzerime kısa süre sonra yine hayatın gerçekleri yüzüme çarpıyor ve bana ne denli gereksiz bir insan olduğumu hatırlatıyor. Ne yapacağım böyle bilmiyorum. Bugün aşırı seviyede kötüydüm kendimi bıçaklamamak için içimi dökmek maksadıyla buraya yazayım dedim. |
Acaba ruh hastası mıyım ?

-
-
Takam kafana
-
Dediklerine göre bipolar olma ihtimalin var. Eğer bipolar değilsen hafif, düşük yada ortalama şiddetde bir depresyona girmişsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofDediklerine göre bipolar olma ihtimalin var. Eğer bipolar değilsen hafif, düşük yada ortalama şiddetde bir depresyona girmişsin.
Hep depresyon diyolar ama bi depresyon senelerce sürebilir mi ki ? Eskiden de şikayetlerim hep aynıydı.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: museteaGüvenlik ihtiyacından sonrası tam olarak yok. Ait olma ve sevgi %40 falan diyebilirim. Başarı, prestij falan ucundan bile olsa yok o konuda rezil durumdayım. Ama bu bulunduğum durumun Maslow hiyerarşisi ile ne denli alakası var onu çözemedim. Sonuçta bu aşamaları yerine getirmemi engelleyen şey zaten büyük oranda bu rezil ruh halim.
-
Lithium seviyeni ölçtür. Bipolar olabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70EHep depresyon diyolar ama bi depresyon senelerce sürebilir mi ki ? Eskiden de şikayetlerim hep aynıydı.
Alıntıları GösterDepresyon aşırı ağır bir hastalıktır. Hayatınızın sonuna kadar, ölene kadar bile sürebilir.
-
stressli bir hayatınız ve takıntılı bir kişiliğiniz varsa da oluyor bu illa bipolar vs. olmaya gerek yok
-
Bende aynıyım kardeşim önümdeki tek engel şu yks sınavı acayip strese girdim bu sınav yüzünden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Takam kafana
Takma kafana olacaktı o
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X