amacım reklam değil aylardır izlediğimiz bi reklam var denizaltında bisküvi muhabbeti sonra komutan denizaltıyı evinin önüne çekiyo eminim ( SENİNKİ GELDİ HANIM - GİDİYİM Bİ ÇAY KOYAYIM BARİ)hatırlamışsınızdır.
aklıma takılan yani burada bi komutan bisküviyle aklı dönüyo ordunun malıyla askerleriyle beraber kafasına göre evine gidiyo insan soruyo kendine yav bi komtan bu kadar mı aciz hemen görevden vazgeçip uçuyo bi taraflara sanki biraz ordumuza hakaret var gibi
YOKSA BU SAATTE BENİM Mİ KAFAM DURDU
Nereden ne anlamı çıkarmışsın. Sen o reklamdan o anlamı çıkardıysan pet reklamlarından ne anlam çıkarıyorsundur..
Hayır bence ordumuza hakaret gibi birşey düşünülemez.Oradaki ana unsur adamın bisküviyi tattıktan sonra annesini hatırlaması.Neden böyle olur çünkü adamın anneside çocukluğunda adama öyle kurabiye yapmış olabilir. Adam da ki anne sevgisi, görev aşkından ağır basıyo demekki.
quote:
Orjinalden alıntı: _jackal_
Hayır bence ordumuza hakaret gibi birşey düşünülemez.Oradaki ana unsur adamın bisküviyi tattıktan sonra annesini hatırlaması.Neden böyle olur çünkü adamın anneside çocukluğunda adama öyle kurabiye yapmış olabilir. Adam da ki anne sevgisi, görev aşkından ağır basıyo demekki.
hocam enfes açıklamışsın..
denizaltı da süper zaten hele o butonlar lego gibi :P
diğer reklamlarıda berbattı
bence gayet guzel bi reklam klasik turk ailesi gibi.....cıkardıın fikre de yuh dıorum yani reklamdan ne cıkarmışn
nedense ben o reklamı çok severim. başarılı bi reklam hem anne sevgisi hem püsküüüt sevgisi bi arada verilmiş.
zaten ben de kuzey buz denizinden ne çabuk geldiler diyordum , hadi marmara falan olsa neyse ne
Aynı tarz ürünlerin bir kaç reklamında görüyorum bisküvi yiyenlerin sürekli annesi aklına geliyor.. Bir reklamda çocuk yurttan kaçıyor, son reklamda denizaltı'yı ev'in yanına park ediyor..
Bisküvisini sevmeyen annesinide sevmez tarzında ince bir mesaj veriyor bunlar bence..
o reklam tamamen saçma ama en saçma noktası adamın babasının "seninki geldi hanım" demesi
kapına denizaltıyla oğlun gelcek gayet normal bişeymiş gibi bu cümleyi söyleyecen
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
o reklam tamamen saçma ama en saçma noktası adamın babasının "seninki geldi hanım" demesi
kapına denizaltıyla oğlun gelcek gayet normal bişeymiş gibi bu cümleyi söyleyecen
Demek sürekli geliyormuş denizaltıyla Allah'tan ev deniz kenarında denizden uzak bir yerde olsa bisküvit'in verdiği gazla denizaltıyı karaya oturturdu yazık olurdu o zaman...
yurttan kaçan çocuk reklamı daha güzeldi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme