Şimdi Ara

Acaba bu soğutucu sığar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xwarrior-high-power-550w-guc-kaynakli-mesh-panel-midtower-oyuncu-kasasi.html

yukarıdaki linkteki kasayı kulanıyorum ve fansız aşağıdaki soğutucuyu almayı düşünüyorum ama 16cm yüksekliği varmış bu kasaya sığar mı sizce ? Kasanın üst kısmından ölçünce 19 20 cm civarı bunu 2 cm si anakart desek 16 cm ucu ucuna sığıyor gibi ama emin olamadım :/

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-ultra-120-extreme-rev-c-amd-intel-islemci-sogutucusu.html

• Sığar ama dediğiniz gibi ucu ucuna sığa bu da soğutmayacağı gibi ısıyı arttırır. O yüzden almayın derim.
  • 160.5(Y) x 132(G) x 63(D) mm bu işlemci soğutucunun ebatları
    488 x 187 x 520 mm buda kasanın ebatları...
    187 mm en ile bence dar bir kasa...genel anlamda bile dar sayılır...sizin alacağınız işlemci soğutucusu tahminen kasa nın kenarından 10 mm anakart kasa arası 5-6 mm işlemci yüksekliği 10-12 mm soğutucu 160.5 derken 190 mm ye yakın bir değer çıkıyor..ya kapaksız kullanırsınız yada almazsınız...
    size tavsiyem (Ki herkese kule tipi 120 mmlik fanlı ena z dört soğutucu borulu öneririm) zalman ların yatık versiyonlularından birini almanız olacak....

• bu ürün 80 liraya inmiş indirimde ondan niyetlenmiştim :/ boşa heves desenize :(
  • aynen
  • amd x4 630 kullanıyorum.xigmatek red scorpion soğutucu ile.kasamda gigabyte gz-x5.senin bahsettiğin gibi soğutucu ile kapak arasında şu an bir cm fark ya var ya yok.ama benim sıcaklık değerlerim iyi bana kalırsa.senin mesajı okuyunca tekrar baktım.26-27 derecede seyrediyor.gün içinde baktığımda 22-23 derece falandı.bilgisayar açık bir kaç saattir.yani senin işlemci ve soğutucuda aynı şey olacak diye bir şey yok ama bende durum böyle,belki bir fikir verir diye yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• yokmu bu kasa ve sbcff 120 cm kullanan . siz yada arkadas tanıdıklarınız.

cok acıl ve net bu bılgıye ıhtıyacım var.
    teknobiyotiğe mesaj atsam cevaplasalar bıle kesın ve net cevap alabılecegımı sanmıyorum.
    oyuzden tekrar bu mesajı atıyorum.

2 ci el de aynı kasayı satan bır arkadas var ona attıgım sordugum mesajdan bir alıntı. hala ondan cevap beklemekteyım . fakat onun ıslemcı sogutucusu degısık bır marka ve model.
    ben ıse bu sogutucu ıle kullanmalıyım.

attıgım mesaj su sekılde alıntı

kafama takılıyor .
    acaba olurmu olursa kasa yan kapagına teğet mi olur cokmu yakın olur diye.

işlemci sogutucum budur.
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu-lga1156-1155.html
    155 mm denıyor yukseklık ıcın burada
    burada
    http://www.hepsiburada.com/liste/sunbeam-core-contact-freezer-ultra-performans-islemci-sogutucu-sb-cr-cctf/productDetails.aspx?productId=bd99157&categoryId=1125

ama ben kendı su an kullandıgım kasada olcuyorum ıslemcı uzunlugunu, anakarta oturduktqan sonra, 195 mm hesaplıyorum.

• Konuyu hortlattım ama yapacak birşey yok.
    Ben de de aynı sorun var.
    Elimde Akasa Genesisin 600w 185mm genişliğinde mid-tower kasası var.
    Anakarttan kasanın yüzeyine kadar 160 mm olarak ölçtüm.
    Ben de yukardaki arkadaş gibi sunbeam ccf almayı düşünüyorum.
    Ölçümlerime göre sığar gibi geliyor. Ama emin olamıyorum.

Bu konuda bilgisi olan varmı?
  • Soğutucuya-ısı boru uçlarına- değerek biraz baskı ile yan kapak kapanır.
    Pek tadı olmaz yani.
  • bu kasaya sanbeam ccf sığıcandan şüphelendiğim için, başka kasa aldım ve sb ccf sığdı, hatta 1 cm boşluk kaldı.
  • boyle bırsey olcagını bılseydım zamanında bu kasayı almazdım.

kasanın iç gürünümü bu şekilde..

ramlarin yüksekliği de 22 mm
    psu ile işlemci arası 50 mm

yan kapağı kullanmayacağımı düşünürsek, sığmama gibi bir durum olur mu yüne de?

Acaba bu soğutucu sığar mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.