Şimdi Ara

ACABA BU NE ARIZASI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 2004 1.5 dizel getz var arabayı bir aydır kullanıyorum,
    o kadar soğuk havalarda sadece bir iki defa 2.marş yaptım hiç 2.marşa gerek olmazdı
    bugün ısıtma bujileri söndükten sonra marşa bastım almadı ama çevirme sesinde bir eksiklik duymadım 4.marşta aldı pek anlamadığım için sizlere soruyorum acaba bı bir arızamıdır, arızaysa ne arızası olabilir.
    Akşam işten geri dönücem, sabah tekrar deneyecem sonucu yazarım..

• Başta aldığın motorinin kalitesi ile ilgili olabilir ama ısıtma bujilerindede arıza olması muhtemeldir.
  • yakıtı aldığım yer opet başka yerden de almadım eurodiesel kullanıyorum,
  • sorun muhtemelen ısıtma bujilerinden kaynaklanıyor..
  • motoru stop ettikten sonra 2,5 saat geçmişti belki motor soğuk değildi ama bir boşluk bulup az önce denedim tek marş aldı bakalım yarın sabah yapacakmı
  • cok soguk havalarda calistirmadan önce bujilri birkackez isitmakta(kontak anahtarini cevirerek calistirmadan) yarar var.
  • Arkadaşım hangi ildesin bilmiyorum ama Erzincan'da 1 ay önce opet yüzünden millet rezil oldu.Servisler araçlara yetişemedi.Sıkıntın mazot yüzünden olmuştur.Ben ucuz atlattım 2 defa 4 marşta çalıştı başka yerden yakıt takviyesi yaptım sorun ortadan kalktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    3 gün önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakittan olma ihtimali yuksek, dizellerde depoyuda cok bosaltmadan motorin almanida oneririm, az yakitta deponun altinda biriken tortu atesleme sistemini tikiyabiliyor, ciddi masraf acar haberin olsun
  • bugün sabahda akşamda tık demeden aldı şimdilik sorun yok,
    yalnız yakıtı opetten alıyorum birde shellden alacam bakayım hangisiyle daha fazla yol yapacam
  • bugün aynı şeyi birdaha yaptı
    12 km yoldan geldim bir yarım saat bekledikten sonra aracı tekrar 3.marşta çalıştırabildim
    ne iştir anlamadım sonra 8 km yol yaptım aracı stop ettim 2 saat sonra çalıştırdım tek seferde çalıştı, aralıklı olarak yine stop ederek çalıştırdım yine çalıştı
    benim anlamadığım ekranda bujilerin sönmesini bekliyorum ama arasıra neden böyle birşey olmaya başladı anlamadım
  • Servise bi göster istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.