Şimdi Ara

Acaba bu bir sorun yaratır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben böyle hadi şu bilgiyi yazayım falan yapmıyorum sözel konuları direkt okuyup teste gerek varsa 20 30 soru çözüp konuyu bitiriyorum

YouTube dan çalışaçıksam da aşırı sıkılıyorum bu yüzden 1.5 2x hızda izliyorum sonra kitaptan bir kere okuyup 1 sb den o konuyu çözüyorum

Ama kolay sorulara şöyle bir bakış atıp hemen kafamda bu şöyle çözülür deyip işlem yapmadan geçiyorum zor sorularla uğraşıyorum bu sınavda balon gibi patlamaya neden olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1A9D98C6 -- 15 Kasım 2018; 11:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde konu anlatımını amanın hemen bitsin şu konu şeklinde çalışıyorum konular yetişmez falan diye ama anlayarak geçiyorum konuyu sadece aşırı hızlı calisiyorum

• Hocam bir şey sorduk alt tarafı

Devamı gelsin :D

• Up

• Siz de bu yollardan geçtiniz bir aydınlatın hocalarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemeler bunu denemen için var zaten:) Çözdüğün denemelerde istediğini alabiliyorsan sıkıntı yok demektir.

• Zor sorulara şöyle bir bakıp bu böyle çözülür deyip geçme.şöyle bir bakıp bulduğun çözüm yöntemini dene ve çöz kolaysa zaten kısa sürer hatta zihinden çözneyi dene.spordaki progressive overload gibi,10 kilo ağırlıkla artık çok tekrar yapabiliyorsan 15 kilograma geçer tekrar sayını eski haline getirirsin.bu olay kolay-zor soru ilişkisinde olduğu gibi kağıttan çözme-zihinden çözme olayında da var.

Fiziksel gelişim ve zihinsel gelişim arasında çok benzerlik var,bi düşünün derim
    Edit:pratik çok önemli bol bol deneme çöz mümkünse kurumlar içinde yapılan zamanı,katılanı belli ciddi denemeler olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 15 Kasım 2018; 19:37:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

Denemeler bunu denemen için var zaten:) Çözdüğün denemelerde istediğini alabiliyorsan sıkıntı yok demektir.
    Sağolun hocam EE iyi gidiyor mu ODTÜ den memnun musun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan hazirligim 1.siniftada EE ile ilgili dersimiz yok zaten anlamam için bir 2 sene daha gerek:)

Memnunuz şu anlık

• Kardeş senin o bu şöyle çözülür geç deme işini yapman için en az bi 7-8 kaynak bitirmen lazım sana o konuyu sorunca adın gibi anlatman lazım ki hani bi kaynak alır çözmeye başlarsın zaman kaybı olarak görürsün o soruyu 2-3 kaynak sayısında yaparsan biliyorum dediğin şeyleri aslında büyük ihtimalle bilmiyosundur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.