Şimdi Ara

acaba ben mi keşfettim sadece: ares galaxy süper!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kazaa'nın download.com'daki yorumlarını okurken biri ares galaxy'yi tavsiye ediyordu... yükledim... acayip hızlı ve temiz bir p2p... 256/64 adsl'de tam verim: 26k. birçok dosyada denedim, bir download harikası... biraz daha popülerleşirse kazaa'yı falan sollar bence...
    bilginize...

• yaa güzelim iyi demişinde biraz daha açsaydın konuyu bari! mesela bu programla beraber bir tomar gereksiz şeyde geliyomu! mesela overnet diye bişey yükleridim beraberinde gelen 15 tane data miner gator falan silene kadar canım çıktı! neyse iyi diyosan iyidir herhalde bi deneriz :)
  • ben sana açim konuyu , bu ares kazaa'nın aynısı zaten fakat bunda reklamdı şuydu buydu hiçbirşey yok.pırıl pırıl program database'de kazaa ile aynı.Fakat kazaa kesinlikle daha hızlı.ben kazaa ile 80KB-110KB arası
    divx film indirebilirken bununla 40KB nin üstünü görmedim.
  • Yaa triller peki bu dediklerin ışığında sana bir soru daha bu kazaada bu kadar hızlı indirmeyi nasıl becerebiliyosunuz ben bürtürlü kendi limitlerime ulaşamadım var mı bir takım özel yöntemler ! birde Kazuper node diye bişey var ne işe yarıyor bir fikrin varmı?
  • kazaa-download-accelerator diye bi program var.bunu yükleyince sürekli başka başka kişilerden indirdiğin dosyayı otomatik olarak buluyor.bunun sayesinde çok hızlı indirebiliyorum ben.sen de bi dene bunu mutlaka hızlanacaktır.
  • kazaa yayına başladığında onda da reklam yoktu. ares te biraz kullanıcıya kavuştuğu zaman aynı şey olur bence.
  • kullanalım bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk izlenimler
    öncelikler kullanıcı sayısı 100 000 civarlarında o yüzden çok fazla kaynak bulunmuyo birde sıraya falan giriyosun yanlış anlamadımsa açık açık gösteriyo bilmemkimin sırasındasın diye! film oynatıcısı hiç çalışmıyo dışardan açmak gerekiyo dosyayı
    öle manyak hızlıda değil ama kazaanın yanında durur işte çok kullanıcının olduğu dosyaları indirmek için falan takviye güç hesabı
    bu arada yükledikten sonra Ad aware 6 tane data miner buldu ama bu aralar çok giren çıkarn oldu bilgisayara kaynağı bu mudur bilinmez!
    hadi kalın salıcakla!
  • hmmm

ad aware herseyi bulmusmudur acaba...
  • haklısınız, pek fazla numarası yokmuş... sıraya gir, bekle.... üf, erken gaza gelmişim...:)
  • Hiç bi halta yaramaz.Bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.