Şimdi Ara

Ac3 Join or Die Alak mı ki :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 220 tl ye buldum da değermi, iyi bi paketmi ??

• lo 1 kişi bile önemli benim için fikri olan yok mu
  • AC 4 çıkacak yakında onun özel sürümünü alırsın. bunun suyu çıktı artık hem oyun o kadar güzel değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

AC 4 çıkacak yakında onun özel sürümünü alırsın. bunun suyu çıktı artık hem oyun o kadar güzel değil.

Ac4 ün dediğin şu Skull edition mu o güzel mi bir de fiyatı belli mi (saol fikrin için gerçekten yardımcı olan çok olmuyor.)
  • 220 TL çok pahalı kaldı ki oyun çıkalı 1 yıl olacak. Fiyatı hakkında fikrim yok Aral ile irtibada geçebilirsen yardımcı olurlar.

Forumda yardımcı olan arkadaslar bir hayli fazla. Ama denk gelmemiştirler büyük ihtimal.
  • Peki teşekkür ederim bi aral a sorayım
  • Sordum bakalım sizce ne kadar fiyat uygun olur (bu paketteki isteğim o madalyon çok hoşuma gitti :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir dandik madalyon için 220 lira mı vereceksin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Bir dandik madalyon için 220 lira mı vereceksin ?

Yaw doğrusunda ne yapalım ülkemizde Allah Kahretsin onları bazı kişiler bindiriyo da bindiriyo fiyatlar uçuk sizin tavsiye edebileceğiniz hesaplı bi koleksiyon paketi varmı,herhangi bir oyunun fanı değilim yeterki içerik iyi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 23 Mayıs 2013; 20:46:09 >
  • Dediğim gibi içeriği güzel ve hesaplı koleksiyon paketleri varsa tavsiye alabilirim
  • Arala sordum yok dediler Bu shopto nasıl işliyor alırsak Türkiye ye kesin geliyormu birde posta ücreti sadece 3 pound mu oluyor ordan bir şey alabilirim belki hesap lı imiş

http://shopto.net/video%20games/pc/PCAS27-assassins-creed-4-black-flag-skull-edition

Mesela bunu almak için ne kadar öderim türk parası karşılığı 120-130 tl oluyor posta parası nasıl olur bilginiz varmı Türkiye için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 24 Mayıs 2013; 12:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Arala sordum yok dediler Bu shopto nasıl işliyor alırsak Türkiye ye kesin geliyormu birde posta ücreti sadece 3 pound mu oluyor ordan bir şey alabilirim belki hesap lı imiş

http://shopto.net/video%20games/pc/PCAS27-assassins-creed-4-black-flag-skull-edition

Mesela bunu almak için ne kadar öderim türk parası karşılığı 120-130 tl oluyor posta parası nasıl olur bilginiz varmı Türkiye için

assassin's creed 3 pek güzel degil arkadaşlarında dedigi gibi oyunun kendisini ve 3 ek paketini bitirdim ama öylesine çerez niyetine oynadım diger asasin creed oyunlarındaki tat yok. ayrıca 220 tl çok para kesinlikle alma. bide o begendigin kolyeyi e-bay tarzı sitelerde bulursun yüksek ihtimal bir araştır derim. bir kolye için degmez o parayı vermeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Arala sordum yok dediler Bu shopto nasıl işliyor alırsak Türkiye ye kesin geliyormu birde posta ücreti sadece 3 pound mu oluyor ordan bir şey alabilirim belki hesap lı imiş

assassin's creed 3 pek güzel degil arkadaşlarında dedigi gibi oyunun kendisini ve 3 ek paketini bitirdim ama öylesine çerez niyetine oynadım diger asasin creed oyunlarındaki tat yok. ayrıca 220 tl çok para kesinlikle alma. bide o begendigin kolyeyi e-bay tarzı sitelerde bulursun yüksek ihtimal bir araştır derim. bir kolye için degmez o parayı vermeye.

http://www.ebay.com/itm/Assassins-Creed-3-Medallion-Pouch-From-Join-Or-Die-Edition-Collectible-New-/171041823328?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item27d2e31a60

Bu var 73 lira ama çok kargo parası tutyor zaten kargoyla beraber 73 tl bilmiyorum gümrükte falan takılırsa para boşa giderse kötü olur birde

• Neyse ya saolun shopto dan ac4 ün skull edition u nu alırım büyük ihtimal gerçi ondada kağıt la cd den başka bişey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.