Şimdi Ara

AC Milan'ın yaş ortalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın geçmişte dedeler top koştururken buralara gelmek müthiş birşey sonunda akıllandılar ama geç akıllandılar altyapıyada gereken önemi verirlerse Milan eski günlerine döner.

AC Milan'ın yaş ortalaması

• hiçbir seyleri olmasa bile el sharaawy gibi genç yetenekleri var bu adam ilerde en iyi futbolculardan biri olur gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dede dediğin adamlar Milanı ayakta tutuyordu gerçi çoğu farklı liglere gitti hatta bazıları futbolu bıraktı neyse bu oyuncularla büyük başarı zor gibime geliyor kaliteli oyuncular var ama bakalım zaman gösterecek.
  • Barcelona ile eşleştiler galiba. Barcelona'yı eleyecekler.
  • O dedeler Milan'ın efsane jenerasyonuydu.Yıllarca Milan'ı hem ligde hem Avrupa'da sırtladılar.Ve benim gözümde hala efsanedirler.

Yaş ortalamasına gelecek olursak Milan da ki kadronun oturması için şöyle 1.5-2 seneye ihtiyacı var.Şu halleriyle bile ligi iyi götürüyorlar.Barçayı eleyeceklerine inanıyorum.El Shaarawy takıma ilaç gibi geldi.Boateng'in takımın yükünü çekmesi de cabası.

Pandev için resmen kumar oynadılar ve kazandılar.Gerçi Inter de oynarken bile o adam harcanıyor diyorum içimden öylede oldu.Pandev'e daha çok şans tanınsaydı şu anda Milito ile ligin tozunu attırıyorlardı.
  • Aslında Milan'ın çok yetenekli genç oyuncuları var gerek alt yapısında gerekse a takımında bu futbolcuları harcamazlarsa bi 5-6 sene sonra milan 2000 li yılların başındaki milan olur veya yeni barça
  • O kadrodaki 4 futbolcunun 3unun gelmesi zor bence.(Perin,Ogbonna ve Obiang)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaban arısı -- 11 Şubat 2013; 20:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • milan özel antrenman programları sayesinde 35 lik dedeleri yıllardır oynattı

para bitti artık adamları satmak için gençleşiyor takım ....
  • 94 te de dedeler topluluğuydu bunlar finalde barçayı ne hale getirdiler izleyen bilir
    son 10 yıldır yine aynı şeyler söyleniyor şl de 3 final 2 şampiyonluğu olan yine bu dedeler
    böyle dedelere can kurban
  • şu dedeler oynasa yine izlerim ben,cafu kaladze jankulovski seedorf ...
  • tam olarak müthiş bişey diyemiyorum, hani eski başarılarına yakın başarılara bu kadroı ile de devam edebiliyo olsalar derdim ama mevcut durumda normal bir gençleştirme gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.