EWT ARKADASLAR SORUM BU ABYSS KIRDIRINCA İÇİNDEN BAZEN İYİ BAZEN KÖTÜ İTEMLER DÜŞÜO
BEN DE BÖLE SEYLERE MERAKLIYIM ( ABYSS , CHRİSTMAS , LOTTO V.S KIRDIRMA)
BANA CHİTİN VE BLADE AXE DÜŞTÜ EN FAZLA SU ANA KADAR 46 LVL İM ARK DA 31 LVL VE KNİGHTLA ARASI İİ DEĞİL YANİ O KADAR İYİ BİLMİO CANI SIKILIODU ABYSS E GİT DEDİM 3 ABYSS ÇIKMISTI Bİ KIRDIRDI
1-POTİON OF SOUL 2-SHARD 3-BEZOAR
SORUM BU ACABA EZİQ DİYEMİ GÜSEL İTEM DÜSÜO VEYA MANNERLAMI ALAKALI
arkadas biliyosundur heralde bole seyler sans isi ama eziq oldugu icin ii itemler de cıkıyo ben abys i hep eziq charımla kırarım 2 sefer chitin cıktı
arkadaslar sizce iimi xigenonda ark ;;;
+1 SHARD VERDİ +6 IRONXBOW ALDI
YANİ BU TAKAS İİ Mİ ? NEDEN İİ NEDEN KÖTÜ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: clericssss
arkadaslar sizce iimi xigenonda ark ;;;
+1 SHARD VERDİ +6 IRONXBOW ALDI
YANİ BU TAKAS İİ Mİ ? NEDEN İİ NEDEN KÖTÜ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
bence çoooook iyi bir takas olmuş abyss ten ne düşer ve kime düşer sorusuna gelince uniq item ler harici herşey düştüğünü biliyorum ama kime düşer diosan onada eşşek şansı olana diyebilirimçünkü dupe zamanı clandan 1k abyss aldım kırdırdım ve en iyi item iron x ti düşün artık
walla x in piyasasını bilmiomm
dupe zamanı #5500# beşbinbeşyüz abys kırmıştım chitin ve souldan başka bişey düşmedi tamamen şans bence hiç abysmiş felan uraşmayın 60 olun bowl dönün bi rol roc rom düşürürseniz düzersiniz ztn itemi
banada bezoar dustu abyssten. ne işe yarar. ne kadar eder bunları lutfen yazın.
abyssden shard ve raptor vs. gibi itemler düşer biliyorum bende.
düşüyorsa da 40 yılda 1 dir.1000lerce abyss den sadece 1 i dir bence.ama çıkmıo diye biliyordum öğrenmiş oldum
toto düştü +5 de yandı geçmedi
diğer arkadaslarin dediği gibi şans işi. ne kadar doğrudur bilemem ama Manner'in yüksek'se daha iyi itemler cıkma şansı yuksek diye birsey duymusdum.
quote:
Orjinalden alıntı: ArtiZzZz
diğer arkadaslarin dediği gibi şans işi. ne kadar doğrudur bilemem ama Manner'in yüksek'se daha iyi itemler cıkma şansı yuksek diye birsey duymusdum.
ama ark daha 31 level ve manner felan yoq bunuda düşün bi ...
Bu delos ve colony zone nin hikayesi nedir?
quote:
mannerla bi ilgisi yok onun bi listesi var ve ona göre şansına
quote:
Orjinalden alıntı: öfke_23
quote:
Doğrudur Tamamen Şans
quote:
Orjinalden alıntı: öfke_23
quote:
Bana da böyle gibi geliyor.....
dostum abys lerin tanesini moradonda 600K dan koy butun millet 750K ya falan veriyo bu durumda en ucuz satan sen olucan o 5500 abys ı 600 ile çarp alıcağın parayı saymak için bi kaç defa bakarsın bence kırdırmaktan daha iyi ama sansına güvenenler kırdırsın çok kırdırınca bişi çıkmıyor az kırdırmak lazım genellikle burada gördüğüm kadarıyla çok kırdıranlara bişi çıkmıyo
ben 2 tane kırdırdım ezik fpli warriorumla birinden chitin birindende bezoar çıktı tamamen şans işi
Kime düşer??? Cvp:Allah'a bol bol dua edip ibadetlerini aksatmayanlar Düşer işte şans işi nick ırk farketmeZ